06 70 490 2992 H-P 11-16-ig

ÜDVÖZÖLJÜK ÁRUHÁZUNKBAN

                        több mint10 éve

                        

Blog

Chipolino autósülékek

Bale
2023.06.23 13:39
Chipolino autósülékek

A Chipolino egy világhírű, elismert gyermektermékeket gyártó vállalat, amely széles választékban kínál autósüléseket is. Az autósülések célja, hogy biztonságos és kényelmes utazási lehetőséget nyújtsanak a gyermekek számára az autóban. A termékei világszerte elérhetőek.

A Chipolino autósülékek különböző típusokban érhetők el, amelyek megfelelnek a különböző korosztályoknak és súlycsoportoknak. Például a csoport 0+ autósülékek újszülött kortól (kb. 0-13 kg) ajánlottak, míg a csoport 1 autósülékek (kb. 9-18 kg) és a csoport 2/3 autósülékek (kb. 15-36 kg) a nagyobb gyermekek számára ideálisak.

A Chipolino autósülékek általában kényelmes párnázattal, állítható fejtámasszal, biztonsági övekkel és oldalvédelemmel rendelkeznek. Fontos, hogy az autósülés megfeleljen a helyi biztonsági előírásoknak és szabványoknak, ezért mindig ellenőrizd a termék specifikációit és a gyártó ajánlásait.

A biztonságos Chipolino autósülések széles tárházát webáruházunk is forgalmazza, ha érdekel a teljes kínálatunk, kattints ide ahol további részleteket találhatsz az autósülésekkel kapcsolatban, valamint megtalálhatod a leginkább megfelelő típust.