06 70 490 2992 H-P 11-16-ig

ÜDVÖZÖLJÜK ÁRUHÁZUNKBAN

                        több mint10 éve

                        

Blog

Biztonságos gyerek etetőszékek

Bale
2023.06.25 10:41
Biztonságos gyerek etetőszékek

Az etetőszék olyan baba - mama termék, amelyet akkor kezdesz el használni, amikor elkezded a babádat folyékony vagy szilárd ételekkel táplálni. A jó minőségű etetőszék segít a kényelmes és biztonságos étkezésben, és lehetővé teszi hogy a baba az étkezőasztalunkhoz közel üljön, és részt vehessen a családi étkezéseken.

Az etetőszékek különböző típusú és kialakítású lehetnek, itt vannak néhány gyakori típusok:

  1. Állítható magasságú etetőszék: Ezek az etetőszékek lehetővé teszik a szék magasságának állítását, így alkalmazkodhatnak a különböző asztalmagasságokhoz. Néhány modell állítható háttámlával és lábtartóval is rendelkezik a kényelmes ülés érdekében.

  2. Összecsukható etetőszék: Ezek a kompakt etetőszékek könnyen összecsukhatók és tárolhatók, ami kényelmessé teszi az utazások során vagy akkor, amikor éppen nem használod őket.

  3. Függőleges etetőszék: Ezek az etetőszékek a székek háttámlájára vagy az asztalra rögzíthetők. Kisméretűek és hordozhatóak, ami ideális választás lehet ha helytakarékos megoldást keresel.

  4. Átalakítható etetőszék: Néhány etetőszék átalakítható gyerekasztallá vagy székkel kombinált asztallá, amikor a baba kinőtte az etetőszék méretét. Ez hosszabb távon többfunkciós használatot tesz lehetővé.

Amikor etetőszéket választasz, fontos figyelembe venni a biztonsági szempontokat, például a stabil kialakítást, a biztonsági öveket vagy fogantyúkat, valamint a könnyen tisztítható anyagokat. Emellett gondolj arra is, hogy milyen könnyen és praktikusan férhetsz hozzá a babádhoz az etetése során.

Ahhoz, hogy megfelelő etetőszéket válassz, érdemes áttekinteni a különböző márkákat és modelljeiket, amit ide kattintva találhatsz meg.