06 70 490 2992 H-P 11-16-ig

ÜDVÖZÖLJÜK ÁRUHÁZUNKBAN

                        több mint10 éve

                        

Blog

Lorelli autósülések

Bale
2023.07.16 15:35
Lorelli autósülések

Lorelli autósülések olyan biztonsági ülések, amelyeket gyermekek szállítására terveztek az autóban. A Lorelli egy olyan márka, amely széles választékban kínál autósüléseket különböző korosztályú gyermekek számára prémium minőségben.

Az autósülések tervezésekor a Lorelli cég nagy hangsúlyt fektet a biztonságra és a kényelemre. Az ülések ergonomikus kialakítással rendelkeznek, hogy optimális támogatást és kényelmet nyújtsanak a gyermek számára az utazás során. Emellett az ülések megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak, és különböző teszteknek vetik alá őket a biztonsági szabványoknak való megfelelés érdekében.

A Lorelli autósülések különböző kategóriákba sorolhatók a gyermek életkora és súlya szerint. Például vannak csoport 0+ autósülések, amelyek újszülött kortól körülbelül 13 kg-os súlyig használhatók. Vannak csoport 1 autósülések, amelyek körülbelül 9-18 kg-os súlyú gyerekek számára ajánlottak, valamint csoport 2/3 autósülések, amelyek kb. 15-36 kg-os súlyú gyermekek számára megfelelőek.

Mielőtt vásárolna egy Lorelli autósülést, fontos megfelelően felmérni a gyermek méretét és súlyát, hogy megfelelően kiválaszthassa a megfelelő kategóriába tartozó ülést. Emellett mindig fontos ellenőrizni a gyártó által adott biztonsági útmutatót és utasításokat a helyes telepítéshez és használathoz.

Mint minden autósülés vásárlásakor, az is ajánlott, hogy tájékozódjon a legfrissebb biztonsági előírásokról és ajánlásokról, és gondosan vizsgálja meg az adott modell biztonsági minősítéseit.