Túra, Kemping, Outdoor : Távirányítós mini helikopter : Ajándék Ötletek Boltja - AJÁNDÉKOT a HobbyRendeles.hu-tól!


Távirányítós mini helikopter
5990 Ft /db   (bruttó ár)


Elfogyott! Nem rendelhető!
A világ egyik legkisebb RC helikoptere: Kicsi, könnyű: csak 10 gramm! Csendes, stabil repülés Ajánlott beltéri repülésre, íróasztalról átnavigálás a könyvespolcra. Nem csak gyerekeknek! Stabilizálás a második rotor segítségével, Finom hangoló (trimer) a távirányítón
--> Bemutató VIDEO <--

Távirányítóról tölthető (kb 20 perc töltési idő), 6-12 perc repülési idő - Beépített Lithium-Polimer akku - Tartozék plusz hátsó rotor, tartozék ön tapadó alumíniumlapocskák a kiegyensúlyozáshoz - Strapabíró, szerkezet! Nagy szélesében sugárzó infra távirányítás Fokozat mentes szabályozás komplett készlet, repülésre kész. Működés: Szabadban csak igen nagy szélcsendben ajánlatos mert 10 gramm összesen és a szél, szelő, fuvallat könnyen kibillenti az irányításból. A helikopterbe épített akkumulátort az oldalán lévő csatlakozó segítségével lehet tölteni. A távirányítóról lehet a töltést táplálni, adott kábel segítségével. A teljes navigáció fokozatos betanulás mellett a következőképpen javasolt. Első lépésben javasolt a fel, le szállást gyakorolni vele, egy időben érdemes a jobbra-balra pörgést gyakorolni. Ehhez van egy trimer gomb amivel a gyári túlpörgést lehet a nullára redukálni. Ha sikerül egy helybe megállni a levegőben akkor jöhet a az előre haladás. Harmadik lépésben a csomag tartalmaz egy kis elő súlyt melyet az órára kell ragasztani. Egy apró csavarral is megoldható. Ettől előre dől egy kicsit a gép, így enyhén előre fog haladni. A többi funkciót már jól begyakoroltuk így teljes mozgásszabadságot kapunk fel-le előre, megfordulás... Többféle szín, és forma!
Minden egyes darabot kipróbáljuk, teszteljük. Távirányítót, helikoptert egyaránt! Különböző modellek, különböző színekben kaphatóak, a kép illusztráció, a termék a fentiek szerint eltérhet!