ElérhetőségekÁTVÉTELI PONTUNK NYITVA TARTÁSA:
MÁRCIUS 10.-én (szombat) 10.00h - 13.00 h
Március 16.-án (péntek): ZÁRVA!

Raktárunkban saját átvételi ponttal rendelkezünk:
1093-Budapest, Lónyay utca 41.
Leadott rendelések személyes átvétele:
Hétfő-péntek 10.00h - 18.00h 

 

 

Átvételi pontunkon / raktárunkban a legtöbb termékünket meg is nézheted, információkat kérhetsz róluk!  Az ajándékboltunk átvételi pontján nem működik üzlet, hagyományos bolti kereskedelmi tevékenységet nem folytatunk. A termékeket nem tudod hagyományos módon megvásárolni, minden egyes esetben adatok megadásával, megrendelés leadása szükséges, amit célszerű már előre, otthonról leadni, hogy esetenként ne kelljen a mi ügyfélgépünk előtt sorba állnod és várakoznod! A beérkezett megrendeléseket félre tesszük és a visszaigazolást követően maximum 5 napig őrizzük. Ha senki nem jön érte, töröljük és a termékeket visszatesszük a "polcra". Betérő vásárlókat adatmegadás nélkül nem szolgálunk ki, csak a weboldalon leadott megrendelések átvétele lehetséges! Hiányos adatokkal kitöltött megrendeléseket (pl. hiányzó, vagy hiányos név, cím, e-mail cím, stb.) nem fogadunk, azokat azonnal töröljük! Fizetni készpénzzel tudsz, bankkártyát nem fogadunk el. Az átvételi pont előtt általában találsz parkolóhelyet, sajnos a közterület fizető parkoló itt is.+36-1-783 5559
+36-70-490-2992

A telefonszámaink nyitva tartási időben (munkanapokon 10.00h - 18.00h) hívhatóak.


Viber ingyenes alkalmazáson is elérhetőek vagyunk, illetve a mobil számunkra küldhetsz nekünk sms-t, vagy Viber üzenetet is!

+36-70-490-2992


postacímünk:
levelezéshez:
3D Profi Fotó Kft,
1450-Budapest, Pf.: 60.


csomagok feladásához:
3D Profi Fotó Kft - HobbyRendeles.hu
1093-Budapest, Lónyay utca 41.
 


e-mail:  rendeles@hobbyrendeles.hu

Bizonyos levelezőprogramok (pl. Gmail) szeretik spam / levélszemét üzenetként kezelni a tőlünk érkező leveleket, automata visszaigazolásokat, ezért célszerű minket beállítani a megbízható e-mail küldők közé és a spam szűrőt is ellenőrizni! Spam-et egyébként mi soha nem küldünk! A citromail, freemail sokszor már szerver szinten tiltja az automatikus e-maileket, így be sem jut a mappákhoz. A gmail levelező programjában újjabban vagy a promóciós fül alatt, vagy a bal oldali menüben, a kategóriák alatt találod meg a leveleinket és csak Te tudod beállítani, hogy az elsődleges mappádba kerüljenek, a címkék eltávolításával.