ÚJ MEGLEPETÉSEK AKCIÓS AJÁNDÉKOK
Ajándék FérfiaknakAjándék NőknekKarácsonyi ajándék ötletekAjándék GyermekeknekEgyedi, személyes ajándékAjándék otthonraVicces ajándékElektronika, Energia3D játék-ajándékErotikus ajándékÉrdekes meglepetés ötletekPraktikus ajándékParty ajándékAjándék MunkahelyreTV-ben is láttamAjándék születésnapraAjándékok 3000 Ft-igAKCIÓS AJÁNDÉKOK

Ügyfélszolgálat: +36-1-783 5559 : +36-70-490-2992 Szállítási költségVásárlási információkGaranciaElérhetőségek
Törzsvásárlói Közösség Facebook Google Google Plus Ajándék Blog


100 Ft 25000 Ft


Elérhetőségek
 

 

AZ AJÁNDÉKBOLTUNK ÁTVÉTELI PONTJÁNAK NYITVA TARTÁSA:
hétfő - péntek 09.00 h - 17.00 h
SAJÁT RAKTÁRKÉSZLETTEL
RENDELKEZÜNK, MINDEN AZONNAL ÁTVEHETŐ CÍMÜNKÖN!

1093-Budapest, Lónyay utca 41.

Leadott rendelések személyes átvétele:
hétfő-péntek 9.00h - 17.00h

+36-1-783 5559
+36-70-490-2992


A telefonszámaink nyitva tartási időben (munkanapokon 9.00h - 17.00h) hívhatóak.

Viber ingyenes alkalmazáson is elérhetőek vagyunk, illetve a mobil számunkra küldhetsz nekünk sms-t, vagy Viber üzenetet is!

+36-70-490-2992

postacímünk levelezéshez:
3D Profi Fotó Kft,
1450-Budapest, Pf.: 60.


csomagok feladásához:
3D Profi Fotó Kft - HobbyRendeles.hu
1093-Budapest, Lónyay utca 41.
e-mail:  rendeles@hobbyrendeles.hu

Átvételi pontunkon / raktárunkban a legtöbb termékünket meg is nézheted, információkat kérhetsz róluk!  Az ajándékboltunk átvételi pontján nem működik üzlet, hagyományos bolti kereskedelmi tevékenységet nem folytatunk. A termékeket nem tudod hagyományos módon megvásárolni, minden egyes esetben adatok megadásával, megrendelés leadása szükséges, amit célszerű már előre, otthonról leadni, hogy esetenként ne kelljen a mi ügyfélgépünk előtt sorba állnod és várakoznod! A beérkezett megrendeléseket félre tesszük és a visszaigazolást követően maximum 5 napig őrizzük. Ha senki nem jön érte, töröljük és a termékeket visszatesszük a "polcra". Betérő vásárlókat adatmegadás nélkül nem szolgálunk ki, csak a weboldalon leadott megrendelések átvétele lehetséges! Hiányos adatokkal kitöltött megrendeléseket (pl. hiányzó, vagy hiányos név, cím, e-mail cím, stb.) nem fogadunk, azokat azonnal töröljük! Fizetni készpénzzel tudsz, bankkártyát nem fogadunk el. Az átvételi pont előtt általában találsz parkolóhelyet, sajnos a közterület fizető parkoló itt is.

Bizonyos levelezőprogramok (pl. Gmail) szeretik spam / levélszemét üzenetként kezelni a tőlünk érkező leveleket, automata visszaigazolásokat, ezért célszerű minket beállítani a megbízható e-mail küldők közé és a spam szűrőt is ellenőrizni! Spam-et egyébként mi soha nem küldünk! A citromail, freemail sokszor már szerver szinten tiltja az automatikus e-maileket, így be sem jut a mappákhoz. A gmail levelező programjában újjabban vagy a promóciós fül alatt, vagy a bal oldali menüben, a kategóriák alatt találod meg a leveleinket és csak Te tudod beállítani, hogy az elsődleges mappádba kerüljenek, a címkék eltávolításával.