ÜGYFÉLSZOLGÁLAT! H-P 10-18-ig +36704902992

SmartLife Vízérzékelő

SmartLife Vízérzékelő
SmartLife Vízérzékelő
SmartLife Vízérzékelő
SmartLife Vízérzékelő
SmartLife Vízérzékelő

Az otthon biztonsága a SmartLife vízérzékelő. A legjobb megoldás nyaralás alatt, hogy az esetleges vízszivárgást észrevegyük a kellő időben. Persze a nyaralóban is jó szolgálataot tesz, hiszen az év nagyrészét nem ott töltjük el.

A készülék ára az általa nyújtott biztonsághoz képest elenyésző, így bátran ajáljuk mindenkinek!

Az intelligens vezeték nélküli szivárgásérzékelő és riasztó használata most minden eddiginél egyszerűbb. Közvetlenül csatlakoztatható a Wi-Fi-hálózathoz, nincs szükség külön hubra.

Nincs raktáron.
16 590 Ft
Részletek

Megkönnyíti a vízszivárgás megfigyelését a nehezen elérhető helyeken
Lehet, hogy a működtetése egyszerű, mégis igen összetett problémára biztosít megoldást. A legtöbb vízszivárgás nehezen elérhető helyeken kezdődik, a padlódeszkák alatt. Most végre megfigyelheti a kockázatos területeket, és időben értesülhet a víz észleléséről, még mielőtt a probléma elhatalmasodna.

Egy méternél hosszabb cső megfigyelésére képes
Nem kell mást tennie, csak meghatározni, az egységen hol lehet probléma. Mindössze 6 mm-es szélességének és 115 cm-es hosszának köszönhetően ezzel a praktikus és vékony hosszabbítóval a nehezen elérhető területek is megfigyelhetők.

Nem igényel karbantartást
A karbantartást nem igénylő egység több mint két éves rendelkezésre állási ideje hosszú ideig tartó nyugalomról gondoskodik.

Azonnali értesítések
Ha a vezeték nélküli vízérzékelő vizet érzékel, hangjelzéssel értesíti Önt, és azonnali értesítést küld mobiltelefonjára. A probléma első jelére azonnal reagálhat.
45 m-es vezeték nélküli hatótávolsága révén az érzékelő otthona vagy irodája legnehezebben elérhető helyein is elhelyezhető.

SmartLife
Fedezze fel az egyetlen egyszerűen használható és intuitív alkalmazáson keresztül vezérelhető termékek - például izzók, kapcsolók, aljzatok, érzékelők és kamerák - széles körű és folyamatosan bővülő választékát. Az Amazon és a Google Home által támogatott hangvezérlési funkciók, valamint az, hogy meglévő Wi-Fi-hálózatán kívül nincs másra szükség, a csatlakoztatott, intelligens otthont igazán egyszerűvé teszik.
Keressen csupán egy intelligens izzót vagy aljzatot, vagy automatizálja akár az egész házat, az intelligens technológia ma már rendkívül könnyedén hozzáférhető.

Jellemzők

• Vízérzékelés és figyelmeztetés probléma legkorábbi időszakában - az nedvesség és víz okozta károk költséges helyreállításának megelőzésére • Hangriasztás és azonnali értesítés telefonjára - a gyors tájékoztatásért • Közvetlenül csatlakoztatható a Wi-Fi routerhez - nincs szükség külön hubra • Több mint két éves akkumulátor-élettartam - a hosszú ideig tartó megfigyelésekhez • A hosszabbítókábel akár 115 cm távolságú ellenőrzést tesz lehetővé az érzékelőtől - a hozzáférhetetlen csövek eléréséhez

SzínFehér
Feszültség forrás típusaElemes Áramellátás
AnyagMűanyag
Bemeneti feszültség3 VDC
A következő típusokkal kompatibilis:Nedis® SmartLife
Vezeték nélküli technológiaWi-Fi
Adó frekvencia tartomány2400-2484 MHz
Maximális adó antenna nyereség2 dBi
Maximális adó erősség14 dBm
Az alkalmazás elérhető:Android™
IOS
Mélység67 mm
Szélesség67 mm
Működési hőmérséklet0-40 °C
Súly78 g
Magasság24 mm
Csomagolásban lévő termékek száma1 db
Vezérlés mobil app-on keresztülIgen
Átmérő67 mm
Hang50 dB
Hosszabbító vastagság6 mm
Hosszabbító szélesség27
Hosszabbító kábel hossz1.15 m
Érzékelő típusaVíz
Szükséges elemek (tartalmazza)CR2
Maximális energia felhasználás330 W
Áramfelvétel0.11 A
Max. akku élettartam24 hónap
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek