Webáruház már 2004-óta 

A raktáron lévő termékek gyors kiszállítása

Takarító robot - Kyvol E31

Takarító robot Kyvol E31
Takarító robot Kyvol E31
Takarító robot Kyvol E31
Takarító robot Kyvol E31
Takarító robot Kyvol E31
Takarító robot Kyvol E31
Takarító robot Kyvol E31
Takarító robot Kyvol E31
Takarító robot Kyvol E31

Kyvol E31 takarítórobot szívesen kitakarít helyettünk a lakásunkban, házunkban, hogy ez ne egy teher legyen.

A Kyvol E31 takarítórobot nem csak kiporszívozza a szobákat, hanem nedves mosással fel is mossa helyettünk. Fejlett gyroptikus navigációs rendszere és beépített infravörös érzékelői lehetővé teszik, hogy szabadon és hatékonyan mozogjon a helyiségekben. A robot akár 2,5 órán át takarít egyetlen feltöltéssel, így a nagyobb lakásokba is tökéletesen elvégzi a feladatát. A 2200Pa szívóteljesítményével hatékonyan porszívózza fel a területet. Ha szeretne többet tőle, csak párosítsa az E31-et a Kyvol alkalmazással. Segítségével távolról vezérelheti a készüléket és módosíthatja a beállításokat. Sőt, az Amazon Alexa és a Google Assistant kompatibilitásának köszönhetően akár hanggal is vezérelheti a robotot.

Használati utasítás letöltése

 


Termék állapota:   ÚJ, GYÁRI CSOMAGOLÁSBAN

Szállító partnereink:  

Szállítási díjak: 1380ft-tól

Fizetési módok: Bankkártya - Barion - Utánvét

          

A terméket ha nem tetszik 14 napig visszaküldheted az eredeti csomagolásában!

hobbyrendeles.hu webáruház már 2004 óta.

Ingyen szállítás
Ingyen szállítás
GARANCIA
12 hónap
Szállítási idő
3-7 munkanap
Nincs raktáron.
63 990 Ft
Részletek

Optimálisan ütemezett tisztítás és hosszú munkaidő:
A fejlett Gyroptic navigációs rendszernek köszönhetően a porszívó hatékonysága közel 30%-kal nőtt. Az E31 gondosan beolvas minden egyes teret, valós idejű térképet készít róla (az alkalmazásban is elérhető), és úgy tervezi meg a takarítást, hogy a lehető legrövidebb idő alatt tökéletesen megtisztítsa a padlót. A robot megtervezett útvonalon halad előre-hátra, így biztos lehet benne, hogy nem hagy ki egyetlen területet sem. A készülék munkaideje akár 150 perc is lehet, ami azt jelenti hogy akár 250 m2-es padlót is alaposan meg tud tisztítani. Ha az akkumulátor lemerül, az E31 automatikusan visszatér a dokkolóállomásra hogy feltöltődjön.

Tökéletesen megbirkózik a szennyeződésekkel:
De ezzel még nincs vége az E31 tudásának. Ez a takarító robot akár 2200Pa szívóteljesítménnyel és 3 fokozatú üzemmóddal rendelkezik. Szisztematikusan összegyűjti, majd felszívja a morzsákat, port, sőt a szőrszálakat és a szőröket is gond nélkül eltűnteti. Intelligensen érzékeli a szőnyeget, és optimálisan hozzájuk igazítja a szívóteljesítményét. A robot 3 tisztítási módot tud, így működését az Ön elvárásaihoz vagy a padló szennyezettségi fokához igazíthatja. Az automatikus üzemmód tökéletes a mindennapi használathoz. Edge módban dolgozva a készülék pontosan tisztítja a szoba széleit és sarkait. A Spot üzemmód pedig a különösen szennyezett területek tisztítására alkalmas. A hulladék tartály kapacitása 600 ml, így nem kell gyakran kiüríteni.

Mossa fel a padlót vele:
A Kyvol E31 felmosó funkciót is kínál. 300 ml-es víztartállyal van felszerelve, így nagyobb lakásokban is alaposan megtudja tisztítani a padlót. A felmosóbetétet úgy tervezték, hogy még a rendkívül makacs foltokat is képes eltüntetni. Ráadásul a víztartálya elektromos vezérlésű, így 3 vízmennyiségszint közül választhat,és az E31 teljesítményét az aktuális igényekhez igazíthatja.

A tökéletes robot mindenki számára:
A sok érzékelőjének köszönhetően a robot nagyon jól tájékozódik a szobában. Érzékeli az akadályokat, és azok magasságától függően leküzdi vagy kikerüli őket. A lépcső közelében is képes a padlót megtisztítani anélkül, hogy a leesés veszélye fenyegetné. A készletben mágneses csíkokat is találsz, amelyekkel a robot számára tiltott zónákat jelölhetsz ki. Ha az E31 ezeket észleli, más irányba fog mozogni. Használja ki ezt a lehetőséget, ha nem szeretné, hogy a készülék bizonyos területekre bejusson. Emellett a körülbelül 72 mm-es magassága azt jelenti, hogy a robot könnyen elfér egy ágy vagy kanapé alatt.

A doboz tartalma:
Takarítórobot (a porgyűjtőedényt is tartalmazza)
Töltőállomás + hálózati adapter
Távirányító + AAA elemek
Víztartály mosható felmosókendővel
Tartalék mosható felmosórongy
Oldalsó kefe x2
Pót HEPA szűrő + szivacs
Mágneses csík és ragasztópárna
Tisztítókefe

Specifikációja:
Márka Kyvol
Modell E31
Bemenet DC 19V 0.6A
Teljesítményfogyasztás 28W
Akkumulátor típusa DC 14.4V, Li-ion
Akkumulátor kapacitás 3200mAh
Töltési idő 6-6,5 óra
Szívóteljesítmény 1. szint: 600Pa; 2. szint: 1000Pa; 3. szint: 2200Pa
Hulladéktartály kapacitása 600ml
Víztartály kapacitása 300ml
Tisztítási idő Legfeljebb 150 perc (automatikus üzemmód, minimális szívóteljesítmény, kemény padlón, teljesen feltöltött akkumulátorral).
Töltőállomás bemenet/kimenet DC 19V 0,6A


Google vélemények a vásárlóinktól...

Adatok
Termék funkciója
Takarító robot
Szívóerő
2200PA
Méret (cm)
58,3x34x38,6
Gyártó
Kyvol
Cikkszám
hr-207888
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek