Távirányítós fémvázas helikopter

Távirányítós fémvázas helikopter
A termék gyorsan Önnél lehet online rendelés esetén!
Jelenleg a termék nem elérhető
5 990 Ft

Távirányítós fémvázas helikopter

Részletek

Ez a fémvázas RC helikoptermodell a legújabb mikró helikopter technológia felhasználásával és újszerű tervezési technikákat tartalmazó, kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült. Páratlan teljesítmény és a minőség! A fémváz javítja a merevségét, a dupla, szabadon mozgó rotorszárnyak, a páros forgó súly, a vízszintes hátsó rotor tökéletesebb 3D-s repülést, pontosabb, egyenletesebb mozgást és navigációt tesz lehetővé. Beltéri repülésre ajánlott, 14 év fölött, de nem csak gyerekeknek! A helikopter tökéletesen alkalmas kezdő modellezőknek az alapvető fogások elsajátítására! A helikopter akkumulátora távirányítóról tölthető (kb. 10 perc töltéssel 5-10 perc repülési időt kapunk, modelltől függően). A távirányítóba 6 db "AA" 1,5V-os ceruzaelem / 1,2V-os akkumulátor szükséges (nem tartozék!).

- Beépített Lithium-Polimer akku
- Erős, fémvázas szerkezet
- Nagy szélesében sugárzó infra távirányítás , kb. 15m hatótáv
- Fokozatmentes fordulatszám szabályozás

Működés: Beltéri használatra javasolt! Szabadban csak szélcsendben ajánlatos mert 43 gramm összesen és egy kis szellő is könnyen kibillenti az irányításból. A helikopterbe épített akkumulátort az alján lévő csatlakozó segítségével lehet tölteni. A távirányítóról (baloldalt alul) lehet a töltést táplálni, adott kábel segítségével. Bekapcsolni a töltőcsatlakozó melletti apró mikrókapcsolóval lehet. Bekapcsoláskor kigyúlnak a helikopter fényei is. A teljes navigáció fokozatos betanulás mellett a következőképpen javasolt: -első lépésben a fel, le szállást kell gyakorolni vele. Ha sikerül egy helybe megállni a levegőben akkor jöhet a az előre-hátra haladás. Harmadik lépésben a fordulásokat. Ha az irányítást már jól begyakoroltuk, teljes mozgásszabadságot kapunk fel-le előre, megfordulás. Az irányítás gyakorlásához türelem kell.

Figyelem! Ha nem tudod irányítani, az nem a termék hibája! Minden helikopter működését egyenként teszteljük. Meg kell tanulni az irányítását a kontrollált repüléshez! Ennek elsajátítása -a tapasztalatok szerint- egy 10 éves gyermeknek akár 3-4 perc alatt megy, a felnőtteknél ez több órába is beletelhet! A gyakorlás megkezdése előtt a mellékelt használati útmutatót is tanulmányozd át! A kép illusztráció. Színben, részleteiben esetenként eltérhet! LED fényekkel is rendelkezik! Kizárólag beltéri használatra! Megfelelő kábellel (nem tartozék!) lehetséges az USB-s töltés is!

Adatok
Cikkszám
01064
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!