REAL D - passzív 3D klasszik : kreatív vicces praktikus meglepetések

ÚJ MEGLEPETÉSEK AKCIÓS AJÁNDÉKOK
Ajándék FérfiaknakAjándék NőknekKarácsonyi ajándék ötletekAjándék GyermekeknekEgyedi, személyes ajándékAjándék otthonraVicces ajándékElektronika, Energia3D játék-ajándékErotikus ajándékÉrdekes meglepetés ötletekPraktikus ajándékParty ajándékAjándék MunkahelyreTV-ben is láttamAjándék születésnapraAjándékok 3000 Ft-igAKCIÓS AJÁNDÉKOK

Ügyfélszolgálat: +36-1-783 5559 : +36-70-490-2992 Szállítási költségVásárlási információkGaranciaElérhetőségek
Törzsvásárlói Közösség Facebook Google Google Plus Ajándék Blog


100 Ft 25000 Ft


REAL D - passzív 3D klasszik
AKCIÓ!
51 % kedvezmény

2018-06-01 - 2018-06-30 időszakban

990 Ft /db   (bruttó ár)
akciós ár: 490 Ft / dbdb-ot

Passzív 3D, REAL-D, polarizált 3D szemüveg. Otthoni TV nézéshez is tudod használni, amennyiben passzív 3D TV-d van! A TV típusa másodlagos, a szemüveg az összes passzív 3D TV (pl. Sony, Panasonic, LG, Samsung, Philips, Orion, Toshiba, LG, stb.) térhatású műsorainak megtekintéséhez tökéletesen alkalmas!  A REAL D eljárása az eddigi 3D technológiákkal ellentétben egy projektorra épül, amely a két szemhez tartozó képeket egyesítve vetíti. Mivel a projektor digitális, ezért az a képeket sokkal gyorsabban képes kivetíteni, mint a másodpercenként 24 képkockát magán átfuttató szabvány filmvetítők. A bal és jobb szembe jutó képek felváltva, 144 képkocka per másodperc sebességgel jutnak a vászonra, vagy passzív TV-k esetében egyidejűleg a képernyőre. A legnehezebben az oldható meg, hogy a bal illetve jobb szem csak az oda szánt képeket lássa, ugyanis e miatt keletkezik a térhatás. Erre a REAL D Cinema rendszere egy, a vetítő optikája elé szerelt adaptert alkalmaz, a televíziókban ezt egy másik rendszerrel oldották meg, de lényege ugyanaz. A váltakozó képeket különbözőképpen polarizálja, s így azok a polarizált szemüveg megfelelő oldali lencséjén keresztül válnak csak láthatóvá. A 3D rendszer így szinte tökéletes.

- A szemüvegeket ne használd autóvezetés közben!
- Ne nézz vele közvetlenül a napba!
- Gyógyszeres, alkoholos befolyásoltság esetén a szemüveget ne használd!
- 3 év alatti gyermek a szemüveget csak szülői felügyelettel használhatja!
- Rendeltetésszerű használat esetén az egészséget nem károsítja.

Mivel minden térhatású kép azon alapul, hogy a gyors képváltások "becsapják" az agyat, előfordulhat rosszullét, hányinger a használat közben. Ez a folyamatos használattal töltött idővel arányos, ami egyébként teljesen természetes jelenség, ugyanis ez az agyunk válasza a természetellenes stimulációra. Ha ilyet tapasztalsz, akkor pihenj egy kicsit, állítsd meg a filmet, vedd le a szemüveget! Pár perc pihenő után nyugodtan folytathatod ismét!


Értékelésed:
Értékelés: 0,00% - 0 értékelés