Napkemence : kreatív vicces praktikus meglepetések

ÚJ MEGLEPETÉSEK AKCIÓS AJÁNDÉKOK
Ajándék FérfiaknakAjándék NőknekKarácsonyi ajándék ötletekAjándék GyermekeknekEgyedi, személyes ajándékAjándék otthonraVicces ajándékElektronika, Energia3D játék-ajándékErotikus ajándékÉrdekes meglepetés ötletekPraktikus ajándékParty ajándékAjándék MunkahelyreTV-ben is láttamAjándék születésnapraAjándékok 3000 Ft-igAKCIÓS AJÁNDÉKOK

Ügyfélszolgálat: +36-1-783 5559 : +36-70-490-2992 Szállítási költségVásárlási információkGaranciaElérhetőségek
Törzsvásárlói Közösség Facebook Google Google Plus Ajándék Blog


100 Ft 25000 Ft


Napkemence
3990 Ft /db   (bruttó ár)db-ot
A napenergiát hasznosító tűzhely / sütő egy egyszerű fényvisszaverő eszköz, mely összegyűjti a nap hőjét és hasznosítja azt. A Nap bőségesen elegendő energiát biztosít ahhoz, hogy az ételt meg lehessen főzni. Napenergiával működő tűzhelyekből és sütőkből már számos különböző modell létezik. Minél nagyobb a hőgyűjtő tükör, annál több hőt is gyűjt magába, tehát annál melegebb a hőmérséklet benne. A Solar tűzhelyek / sütők a jövő készülékei, óvják a környezetet, mert a napenergia tiszta energiaforrás, ráadásul kifogyhatatlan és megújuló. Hasznos lehet nagyon távoli területeken, a világban bárhol, ahol nincs központi elektromos állomás és az üzemanyag (pl. a gáz, vagy olaj) is drága. Ez a fantasztikus készlet lehetővé teszi, hogy építs egy miniatűr modellt, ami egy igazi működő sütő-kemence és egy napenergiával működő vízmelegítő is egyben. Törekedj arra, hogy minél jobban megismerd a megújuló energiaforrásokat szórakoztató és egyedülállóan érdekes módon. Főzzetek tojást, olvasszatok sajtot a napenergiával, tanítsd és mutasd meg másoknak is tudományos módon, hogy mennyire fontos a jövőnk szempontjából! A készlet részletes leírást tartalmaz.
Kreatív aktív játék! 8 éves kortól 99 éves korú gyermekeknek! 3 éves kor alatt nem ajánlott. Figyelem! Fulladás veszély az apró, könnyen lenyelhető darabok miatt!

Értékelésed:
Értékelés: 0,00% - 0 értékelés