Rágcsáló-, és csótányriasztó irányfénnyel : kreatív vicces praktikus meglepetések


Rágcsáló-, és csótányriasztó irányfénnyel
AKCIÓ!
47 % kedvezmény

2018-04-01 - 2018-04-30 időszakban

2990 Ft /db   (bruttó ár)
akciós ár: 1590 Ft / dbdb-ot

Első ránézésre ez egy egyszerű, konnektorba csatlakoztatható, kapcsolható éjszakai világításnak tűnik csak, de ez a készülék annál sokkal többet tud. Pest reject and pest repeller távol tartja otthonodtól a csótányokat, hangyákat, a szúnyogokat, legyeket, bogarakat, a pókokat, az egereket, a patkányokat és még sok más kártevőt. Ez a készülék egy kissé eltérő módon működik, mint a piacon található más készülékek, amik általában folyamatosan egy hullámhosszon dolgoznak. Ez a szabadalmaztatott Digitális Pulzáló Technológiának köszönhetően 3 másodpercenkét ad le különböző jeleket. Az épület elektromos vezeték hálózatának felhasználása segítségével igen kellemetlen környezetet teremt a kártevőknek, így azok néhány napon belül elköltöznek és többé nem térnek vissza. Humánus és környezetkímélő megoldása a kártevők elleni küzdelemnek, hiszen nem használ vegyi anyagokat, mérgeket, nem is öli meg a számunkra kellemetlen élőlényeket, csak elüldözi azokat. Biztonságos környezetet biztosít a gyermekeknek. Háziállat barát, hiszen nem zavarja a kutyákat, a macskákat, vagy az akvárium halait, nem zavarja az elektromos berendezéseket, vagy a számítógépeket sem.

# Beépített, kapcsolható éjszakai jelzőfény
# Szabadalmaztatott kártevő riasztási technológia
# Nincs szükség mérgező vegyületekre
# 230V - Lakossági használatra
# Az elektromos vezeték hálózatot használja, így nagyon hatékony
# Normál méretű (80-100m2) lakáshoz alkalmazható
# Több szint esetén javasolt szintenként 1-1 db elhelyezése
# Kifejezetten hatékony csótányok és rágcsálók ellen Ne használd, ha egeret, tengerimalacot, hörcsögöt, degut, vagy más rágcsálót tartasz! Emeletes, vagy többszintes épületben (pincében) használj szintenként egy-egy készüléket a megfelelő hatás elérése érdekében!

A kép illusztráció! A csomagolás, a márkanév és a termék apró részletekben esetenként eltérhet gyártótól függően is, azonban ez nem befolyásolja a működést!

 


Értékelésed:
Értékelés: 0,00% - 0 értékelés