Brick Game - LCD játék - Tetris : kreatív vicces praktikus meglepetések


Brick Game - LCD játék - Tetris
AKCIÓ!
10 % kedvezmény

2018-05-09 - 2018-05-31 időszakban

990 Ft /db   (bruttó ár)
akciós ár: 890 Ft / db


Választható szín :


db-ot

Brick Game LCD videó játék 9999 in 1. Tetrisz és más hasonló, klasszikus videó játékokkal. Ha az egyiket megunod, akkor csak egy pillanat és választhatsz másikat, vagy emelheted a nehézségi szintet. Tapasztalatból mondom, hogy előbb-utóbb lesz 2-3 kedvenc játékod, ahol majd csúcsokat akarsz dönteni. Általában letehetetlen, de egy kis akaraterővel meg tudod állítani, majd onnan folytatni, ahol éppen abbahagytad! A 80-as évek sztárja volt itthon, annak idején mindenkinél biztosan volt egy családtag, aki e miatt nem volt hajlandó előbújni a WC-ből. Utazáshoz is nagyszerűen használható, könnyű, kis mérete miatt. 2 db 1,5V-os AA elemmel (nem tartozék) működik. A játék vele szinte időutazás! Ha emlékszel rá, akkor már minimum már a 40-et taposod! Ha még soha nem láttál ilyet, akkor biztos, hogy ezzel játszottak a szüleid, amikor volt egy kis szabadidejük és éppen nem téged akartak megalkotni!  

A kép illusztráció, a termék vegyes színekben kapható és a megjelenített színárnyalatoktól, vagy külső grafikákban is eltérhet!

FIGYELEM! A játék az eredetivel megegyező minőségben, a 80-as évekbeli technológia szerint készült! Tehát értelemszerűen a kijelző felbontását, vagy a gombok kialakítását nem érdemes összehasonlítani a ma kapható, korszerű, csúcs minőségű LCD játékokkal! 


Értékelésed:
Értékelés: 100,00% - 6 értékelés