Állva pisilő csajoknak : Ajándék Ötletek Boltja - AJÁNDÉKOT a HobbyRendeles.hu-tól!


Állva pisilő csajoknak
AKCIÓ!
18 % kedvezmény

2018-01-01 - 2018-01-31 időszakban

1690 Ft /db   (bruttó ár)
akciós ár: 1390 Ft / dbdb-ot

Pisilő tölcsér, pisitölcsér csajoknak. Amennyiben nő vagy, akkor át tudod érezni azt a problémát, hogy nyilvános helyen, étteremben, idegen helyen milyen kínos elmenni pisilni. Ugye rá nem mersz ülni, ami érthető, mert hát nem szeretnél összeszedni semmit, így marad a guggolás, a papírozás, meg az "inkább kibírom hazáig". Ez az ötletes szerkezet azonban megoldja az összes ilyen gondodat! Az eszköz használata segít elkerülni a húgyúti fertőzéseket, a nyilvános WC-k használata során összeszedhető egyéb vírusos és bakteriális fertőzéseket (pl. nemi betegségek, herpesz, szemölcsök, hepatitisz, stb.) A segítségével állva is tudsz könnyíteni magadon, akár az ilyen szempontból irigyelt férfiak. A szilikon formát csak illeszd oda, majd a dolgod végeztével a mosdóban öblítsd el, tedd el a táskádba és már mehetsz is, minden kellemetlenség nélkül. Diszkrét, higiénikus, egyszerű, hordozható. Legyen a táskádban mindig!

Használhatod:
Kiránduláskor, koncerteken, szabadtéri programokon, fesztiválokon, mobilvécékben, sportoláskor, a bonyolultabb (pl. síruhák, egyrészes fürdőruhák) öltözékek nehézkes fel-, és levételénél, utazáskor, a reptéri vagy autópálya melletti vécékben, repülőn, vonaton, kórházakban, egészségügyi, szociális intézményekben.

Akiknek ajánljuk:
Hölgyeknek, vagy idősebbek számára is, akiknek nehéz bizonyos helyzetekben leülni, illetve felállni, bárkinek bizonyos műtétek után, várandós kismamák számára, szülés után, "Kislányos” szülőknek, fesztiválok illemhelyeinek kiváltására, nyilvános WC-t nem szívesen használóknak. 

- A termék színben, árnyalatban esetenként eltérhet!
- Teljesen higiénikus és könnyen használható
- Diszkrét, hordozható és újrafelhasználható
- Használat után öblítsd ki és tedd vissza egy önzáró tasakba!
- Úgy tervezték, hogy nem folyik vissza
- Ideális utazási és egészségügyi kiegészítő
- Anyaga szilikonos műanyag
- Mérete: 10cm x 15cm

A feltaláló, a britt Samantha Fountain nagyszerű ötlete (female urinal) világszerte egyre jobban elterjed a gondolkodó nők körében. A készülék használata egyszerű, bár először egy kis gyakorlás a zuhany alatt nem árt. A tudatos nők ma már inkább elkerülik a fizikai kapcsolatot a nyilvános illemhelyekkel. Az Anglia Nemzeti Egészségügyi Rendszer biztosítja bizonyos műtéteket követően a betegek számára, így emberibb megoldást nyújt, mint az ágytál. Az ország hadseregében szolgáló női katonákat és a Brit rendőrnőket is ellátják már ezzel az eszközzel évek óta.