Tojás formázó készlet : kreatív vicces praktikus meglepetések

ÚJ MEGLEPETÉSEK AKCIÓS AJÁNDÉKOK
Ajándék FérfiaknakAjándék NőknekKarácsonyi ajándék ötletekAjándék GyermekeknekEgyedi, személyes ajándékAjándék otthonraVicces ajándékElektronika, Energia3D játék-ajándékErotikus ajándékÉrdekes meglepetés ötletekPraktikus ajándékParty ajándékAjándék MunkahelyreTV-ben is láttamAjándék születésnapraAjándékok 3000 Ft-igAKCIÓS AJÁNDÉKOK

Ügyfélszolgálat: +36-1-783 5559 : +36-70-490-2992 Szállítási költségVásárlási információkGaranciaElérhetőségek
Törzsvásárlói Közösség Facebook Google Google Plus Ajándék Blog


100 Ft 25000 Ft


Tojás formázó készlet
AKCIÓ!
37 % kedvezmény

2018-06-01 - 2018-06-30 időszakban

2990 Ft /csom   (bruttó ár)
akciós ár: 1890 Ft / csomcsom-ot

Húsvéti hidegtálra, Valentin napi reggelire, vacsorára, uzsonnára! Csempéssz egy kis vidámságot az asztalra és formázz főtt tojásokat! A készlet segítségével egyszerű magyarázatot adhatsz arra is a gyerekeknek, hogy a húsvéti nyúl milyen tojásokat tojik! Vond be a munkába a gyereket is, találkozzon végre a mese az uzsonnás dobozzal a konyhaasztalodon! Készítsetek virágot, szívet, macit, vagy nyuszit, ugyanis a készletben mind a négy forma benne van! Örömmel fogja elfogyasztani! Használata pedig nagyon egyszerű, szinte valóban gyerekjáték! Persze nem csak tojás formázásra tudod használni. Tökéletes rizshez, vagy pl. nyuszis kókusz golyót is készíthetsz vele, ha beletöltöd a tésztáját. A többi pedig tényleg csak a fantáziádra van bízva!

A készlet tartalma:
- 1 db nyuszi forma
- 1 db maci forma
- 1 db virág forma
- 1 db szív forma
+ AJÁNDÉK tojásfőző időzítő, a tökéletes tojás készítő

Az ajándék tojásfőzővel figyelemmel kísérheted, hogy hol tartanak éppen a tojások. Ott tudod abba hagyni a főzést, ahol a legfinomabb, ahogyan a legjobban szereted! Csak tedd a tojásokkal együtt a tálba és megmutatja, meddig kell főznöd még! Használata nagyon egyszerű:
- Főzd meg a tojásokat keményre. M-es, vagy L-es mértet válassz!
- Pucold meg a tojásokat!
- Tedd bele a formázóba még melegen!
- Zárd rá óvatosan a tetejét!
- Pár percre tedd bele hideg vízbe a formával együtt!
- Várd meg, amíg kihűl, majd bontsd ki és kész! 


Értékelésed:
Értékelés: 0,00% - 0 értékelés