Számzáras bőrönd lakat : kreatív vicces praktikus meglepetések

ÚJ MEGLEPETÉSEK AKCIÓS AJÁNDÉKOK
Ajándék FérfiaknakAjándék NőknekKarácsonyi ajándék ötletekAjándék GyermekeknekEgyedi, személyes ajándékAjándék otthonraVicces ajándékElektronika, Energia3D játék-ajándékErotikus ajándékÉrdekes meglepetés ötletekPraktikus ajándékParty ajándékAjándék MunkahelyreTV-ben is láttamAjándék születésnapraAjándékok 3000 Ft-igAKCIÓS AJÁNDÉKOK

Ügyfélszolgálat: +36-1-783 5559 : +36-70-490-2992 Szállítási költségVásárlási információkGaranciaElérhetőségek
Törzsvásárlói Közösség Facebook Google Google Plus Ajándék Blog


100 Ft 25000 Ft


Számzáras bőrönd lakat
AKCIÓ!
30 % kedvezmény

2018-07-01 - 2018-07-31 időszakban

690 Ft /db   (bruttó ár)
akciós ár: 480 Ft / db


Választható szín :


db-ot

Számzáras poggyász lakat utazáshoz, bőröndhöz, táskához, hátizsákhoz, illetve bármilyen más felhasználásra. Kis mérete miatt ideális emlékkönyv zárhoz is. Akár iskolatáskára is tehető, de vidám színe miatt jól mutat díszítésként is. Nagy előnye, hogy nem kell hozzá kulcs, így ha tudod a kombinációt, akkor bármikor nyithatod, zárhatod. Ha elfelejtetted, akkor használhatod logikai türelemjátékként. Mire minden kombinációt végig próbálsz, az akár éveken át tartó szórakozás is lehet, ha van hozzá türelmed. Egyébként tetszés szerint, három számból álló, saját kombinációt állíthatsz be. A zár nyitja lehet a szülinapod, a megismerkedésetek dátuma, vagy amit éppen szeretnél, a lényeg, hogy ne felejtsd azt el. Használata egyszerű, anyaga fém, divatos és elegáns megjelenésű.

- A kép illusztráció, a termék árnyalata eltérhet!
- változatos formákban és színekben szállítjuk
- 3 számból álló számzár
- anyaga fém
- mérete változó, 2-3,5cm x 4-6cm között

A számzár kódolása:

1. típus: a lakat kódja gyárilag 000. Állítsd be a kódot, ahol nyílik a lakat! A lakat alján található gombot egy tűvel, vagy egy hajcsattal nyomd be és tartsd nyomva! Állítsd be az új kombinációt számonként! Minden beállított szám után engedd el a benyomott gombot a lakat alján! Ha kész vagy, a lakat a beállított három számra állítva nyílik. Természetesen ez bármikor újra megismételhető.

2. típus: a lakat kódja gyárilag 000. Állítsd be a kódot, ahol nyílik a lakat! A lakat szárát nyomd be és tartsd nyomva! Állítsd be az új kombinációt számonként! Ha kész vagy, a lakat a beállított három számra állítva nyílik. Természetesen ez bármikor újra megismételhető.


Értékelésed:
Értékelés: 0,00% - 0 értékelés