Évforduló újság 16 oldal bőr : kreatív vicces praktikus meglepetések

ÚJ MEGLEPETÉSEK AKCIÓS AJÁNDÉKOK
Ajándék FérfiaknakAjándék NőknekKarácsonyi ajándék ötletekAjándék GyermekeknekEgyedi, személyes ajándékAjándék otthonraVicces ajándékElektronika, Energia3D játék-ajándékErotikus ajándékÉrdekes meglepetés ötletekPraktikus ajándékParty ajándékAjándék MunkahelyreTV-ben is láttamAjándék születésnapraAjándékok 3000 Ft-igAKCIÓS AJÁNDÉKOK

Ügyfélszolgálat: +36-1-783 5559 : +36-70-490-2992 Szállítási költségVásárlási információkGaranciaElérhetőségek
Törzsvásárlói Közösség Facebook Google Google Plus Ajándék Blog


100 Ft 25000 Ft


Évforduló újság 16 oldal bőr
22490 Ft /db   (bruttó ár)db-ot
Legyen szó esküvőről vagy évfordulóról adj az ünnepeltnek egy olyan újságot, amely az aznap megjelent cikkeket tartalmazza benne egy cikkel, ami az ő születéséről szól! A legérdekesebb cikkek vannak összeválogatva 16 oldalon keresztül egy újság hatású ofszet papírra nyomtatva. Az újságot általában 2 aznapi újságból ollózzuk össze.Leggyakoribb újságok: Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Népszava, Népszabadság, Esti Hírlap, Népsport, Szabad Szó. Előfordul, hogy aznap nem vagy csak kevés újság jelent meg (háború, forradalom, egy szimpla vasárnapi vagy hétfői nap, hiszen volt időszak, amikor hétfőnként TV adás sem volt és újságok sem jelentek meg). Ebben az esetben, akkor a legtöbb hírt a másnap megjelent újságokból válogatjuk össze. Maximum kétféle újságból szerkesztjük össze az A/3 méretű oldalakat. Ha nincsenek aznap megjelent lapok, akkor a megrendelővel egyeztetünk, hogy dolgozhatunk-e a másnapi újságokból. Az újságot minőségi bőrkötéssel tesszük még szebbé, melynek színét te választhatod ki bordó, barna, vajszínű vagy fekete színek közül. Ha születésnapra rendeled az újságot, akkor küldj a születésnaposról csecsemőkori képet, súly, cm, szülők neve és születési hely adatainak megadás és azt összeszerkesztjük egy hírré és a főoldalon jól látható helyre helyezzük. Ha nem tudsz képet küldeni, akkor egy csecsemőt tartó gólya képét tesszük a hírhez.
- kizárólag ELŐRE UTALÁSSAL rendelhető! - az újság mérete: A3 - 16 oldal - az elkészülési idő: az összes adat, kép beérkezését követő 5-7 munkanap - a csomag tartalma: számodra egyedileg legyártott újság bőrbe kötve A szükséges képet e-mailben kérjük majd megküldeni, de a rendelés leadását követően a részletekkel kapcsolatban telefonon keresztül felvesszük veled a kapcsolatot!

Értékelésed:
Értékelés: 66,67% - 3 értékelés