Vízfesték tetoválás szett - Rainbow : kreatív vicces praktikus meglepetések

ÚJ MEGLEPETÉSEK AKCIÓS AJÁNDÉKOK
Ajándék FérfiaknakAjándék NőknekKarácsonyi ajándék ötletekAjándék GyermekeknekEgyedi, személyes ajándékAjándék otthonraVicces ajándékElektronika, Energia3D játék-ajándékErotikus ajándékÉrdekes meglepetés ötletekPraktikus ajándékParty ajándékAjándék MunkahelyreTV-ben is láttamAjándék születésnapraAjándékok 3000 Ft-igAKCIÓS AJÁNDÉKOK

Ügyfélszolgálat: +36-1-783 5559 : +36-70-490-2992 Szállítási költségVásárlási információkGaranciaElérhetőségek
Törzsvásárlói Közösség Facebook Google Google Plus Ajándék Blog


100 Ft 25000 Ft


Vízfesték tetoválás szett - Rainbow
AKCIÓ!
72 % kedvezmény

2018-06-01 - 2018-06-30 időszakban

3490 Ft /csom   (bruttó ár)
akciós ár: 990 Ft / csomcsom-ot
4 ív arcra, testre is alkalmas vidám, színes, lemosható tetováló matrica. A készletben található különböző színű és mintájú sablonokkal kézügyesség nélkül is könnyedén készíthetsz alkalmi, exkluzív, különleges jellegű tetoválást bármilyen alkalomra. Tökéletes testfestés helyett, díszítésnek, kiemeléshez, de akár nyaralásra is alkalmi sminkként, vagy testdíszítésként is fürdőruhához. A testmatrica színes, vízfesték hatású felülete kiváló és érdekes kiegészítője lehet akár az ékszereidnek is! Kiváló bulidekoráció minden alkalomra! Ez a szett 4 csomag tetováló sablont tartalmaz!
- Ez a szett 4 csomag különböző összeállítású tetováló sablont tartalmaz!! - 1 ív mérete: 14,2cm x 21cm Használata: - Vágd ki a kiválasztott sablont és húzd le az átlátszó borítását! - Helyezed a mintát színével a bőrödre! - Egy szivaccsal vagy törölközővel jól nedvesítsd át a papírt! - kb. 30 másodperc múlva óvatosan húzd le a papírt! - Hagyd megszáradni a tetoválást! - Ne dörzsöld, hogy tovább fenn maradjon! - kb. 1 hétig tartósan fenn marad, de ezt nagyban befolyásolja az is, hogy hová helyezted fel, mennyire dörzsöli a ruha, vagy esténként az ágy.

Eltávolítás: töröld le krémmel, olajjal, vagy alkohollal! Bőr semleges összetételű, általában nem okoz semmilyen irritációt a használata! Azonban nem ajánlott a használata, ha a bőröd valami oknál fogva érzékeny. Ne használd nyílt seb, vagy gyulladás esetén, vagy ha leégett a bőröd napon! Nagyon ritkán allergiás tüneteket is okozhat, illetve irritálhatja a bőrt! Amennyiben bármi ilyet észlelsz, ne használd tovább! Amennyiben a tünetek nem múlnának el rövid időn belül, fordulj azonnal orvoshoz!


Értékelésed:
Értékelés: 0,00% - 0 értékelés