Vízlágyító tusolófej : kreatív vicces praktikus meglepetések


Vízlágyító tusolófej
AKCIÓ!
60 % kedvezmény

2018-05-01 - 2018-05-31 időszakban

4990 Ft /db   (bruttó ár)
akciós ár: 1990 Ft / dbdb-ot

Ez a zuhanyfej egyszerűen biztosítja a valóban tiszta, lágyított vízben való fürdést. A tusolófejen lévő több száz mikró furaton keresztül áramló víz kellemesen masszírozza a bőrt, serkenti a vérkeringést. A tusoló fejben különböző golyók találhatóak, melyek átfolyó-szűrőként viselkednek. A negatív ion töltésű, óriási aktív felülettel rendelkező kerámia golyók és az aktív szén tartalmú golyók természetes ásványi anyagból készültek. Ezek biztosítják a vízben lévő nehézfémek és klór 97%-ának kiszűrését, valamit ezzel egy időben gátolják a vírusok és baktériumok elszaporodását is. A magas kalcium és ásványi anyag tartalmú golyók pedig rengeteg energiával töltenek fel. A tusolás végeztével nemcsak tiszta, de fitt és egészséges is maradhatsz. A lágy víz hatása azonnal érezhető lesz a bőrödön, de hajmosásnál is észrevehető lesz a különbség a haj tapintásán. Már az első használatot követően megszűnik a kemény víz okozta bőr irritáció, ami általában az a bizonyos száraz és enyhén viszkető érzést okozza. A felszerelése nagyon egyszerű, tökéletesen illeszkedik minden szabványos tusolócsőhöz.

- A kép illusztráció, a termék apró részletekben, színben eltérhet!
- króm zuhanyfej műanyagból 
- antibakteriális, aktív szén és kerámia golyók
- a zuhanyfej minden szabványos méretű tusolócsőhöz egyszerűen csatlakoztatható
- ez a tusolófej nagyjából 1000 tusoláshoz (10,000 perc) biztosítja a szűrt, lágy vizet, ami napi 10 percnyi használatot vesz alapul. Napi 2 x 5 percnyi használat esetén ez több, mint 2,5 év!
- a tusolófej szétszerelhető, a benne lévő kerámia szűrő golyók egyszerűen cserélhetőek igény szerint
- a vízlágyító kerámiagyöngyök, aktív szén gyöngyök minden komolyabb akvarisztikai szaküzletben, vagy bevásárló központban bármikor beszerezhetőek


Értékelésed:
Értékelés: 0,00% - 0 értékelés