HDVision 2in1 napellenzős fényszűrő : kreatív vicces praktikus meglepetések

ÚJ MEGLEPETÉSEK AKCIÓS AJÁNDÉKOK
Ajándék FérfiaknakAjándék NőknekKarácsonyi ajándék ötletekAjándék GyermekeknekEgyedi, személyes ajándékAjándék otthonraVicces ajándékElektronika, Energia3D játék-ajándékErotikus ajándékÉrdekes meglepetés ötletekPraktikus ajándékParty ajándékAjándék MunkahelyreTV-ben is láttamAjándék születésnapraAjándékok 3000 Ft-igAKCIÓS AJÁNDÉKOK

Ügyfélszolgálat: +36-1-783 5559 : +36-70-490-2992 Szállítási költségVásárlási információkGaranciaElérhetőségek
Törzsvásárlói Közösség Facebook Google Google Plus Ajándék Blog


100 Ft 25000 Ft


HDVision 2in1 napellenzős fényszűrő
AKCIÓ!
73 % kedvezmény

2018-06-01 - 2018-06-30 időszakban

5990 Ft /db   (bruttó ár)
akciós ár: 1590 Ft / dbdb-ot

Napellenzőre csíptethető, autós látássegítő fényszűrő, hogy minden pillanatban tisztán láss! Sokszor zavaró és vakító a szemedbe sütő nap, vagy éjszaka a szembe jövő autók fénye vakít el. Víz közelében nagyon zavaró a folyamatos csillogás, de télen a hótakaróról visszaverődő fény is igen kimeríti a szemet. Ezekre mind megoldást nyújt a HD Vision Visor különleges technológiája. A 2015-ös modell megnövelt felületének köszönhetően már egyterűekben, terepjárókban és teherautókban is hatékonyan használható. Ez a továbbfejlesztett változat két lehajtható napellenzőt tartalmaz: egyet nappali, egyet éjszakai fényviszonyokhoz. Legyen éjszaka, vagy nappal, hunyorgás nélkül, kristálytisztán fogsz látni minden zavaró körülmény ellenére. Az erős napsütés és az hirtelen, szemből felvillanó reflektorok ezentúl nem sodorhatják veszélybe családodat! A felszereléséhez nem szükséges szakértelem! A csíptető segítségével egyszerűen felszerelheted a szélvédőre, vagy az oldal ablakra, ha éppen onnan süt a nap. Ha az autó napellenzőjére teszed, akkor csak egy mozdulat lesz a szemed elé hajtani, nem kell napszemüveg után kotorászni menet közben. Ha szemüveget hordasz vezetéshez, akkor rendkívül praktikus lehet, hiszen ennek a használatával nem kell külön, speciális napszemüveget csináltatni. Ötletes és praktikus bárkinek akár ajándékba is!

- 14 napos visszavásárlási GARANCIA!
- Felcsíptethető 2in1 fényszűrő nappali és éjszakai szűrőlappal
- Megnövelt fényszűrő felület: 30x13 cm
- Nappali és éjszakai vezetéshez is
- Szemüvegeseknek különösen hasznos lehet
- Javítja a látást korlátozott viszonyok között: ködben, alkonyatkor, esőben, hóban, vagy éjszaka
- Biztonságosabb és kevésbé fárasztó vezetés

Éjszakai szűrő: Ehhez hasonló védőszemüvegeket gyártottak a hagyományos, 50-60 Hz-es monitorok használatához is irodai dolgozóknak. Régebben a vibráló számítógép monitorok a több órai használat miatt rendkívüli módon fárasztották a szemet. A sárgított, UV szűrő szűr, így azon keresztül nézve a pupilla jobban zár, vagyis a szembe jutó fény sem zavaró annyira. Az éjszakai vezetés közben a sötétben a pupilla jobban nyitva van, ezért a szembe jutó reflektorok fénye vakíthat, ráadásul a hideg xenon fények, vagy az út menti reklámok csillogása, csillámlása is zavaró lehet egy idő után, nem beszélve a ködről, esőről, hóról. Az éjszakai szűrőt használva az éjszakai vezetésnél a szembe jövő autók fénye már nem lesz olyan vakító és így nem lesz fárasztó a sötétben való vezetés sem. Jól használható szélsőséges időjárási körülmény között is.

A kép illusztráció! A csomagolás és a termék részletekben esetenként eltérhet!


Értékelésed:
Értékelés: 0,00% - 0 értékelés