Telefontartó autó szellőző csipesz : kreatív vicces praktikus meglepetések

ÚJ MEGLEPETÉSEK AKCIÓS AJÁNDÉKOK
Ajándék FérfiaknakAjándék NőknekKarácsonyi ajándék ötletekAjándék GyermekeknekEgyedi, személyes ajándékAjándék otthonraVicces ajándékElektronika, Energia3D játék-ajándékErotikus ajándékÉrdekes meglepetés ötletekPraktikus ajándékParty ajándékAjándék MunkahelyreTV-ben is láttamAjándék születésnapraAjándékok 3000 Ft-igAKCIÓS AJÁNDÉKOK

Ügyfélszolgálat: +36-1-783 5559 : +36-70-490-2992 Szállítási költségVásárlási információkGaranciaElérhetőségek
Törzsvásárlói Közösség Facebook Google Google Plus Ajándék Blog


100 Ft 25000 Ft


Telefontartó autó szellőző csipesz
AKCIÓ!
76 % kedvezmény

2018-06-01 - 2018-06-30 időszakban

2890 Ft /db   (bruttó ár)
akciós ár: 690 Ft / db


Választható szín :


db-ot

Univerzális telefon, vagy GPS tartó autóba. Nem az üvegre kell feltenni, hanem a szellőzőrácsba lehet csíptetni, akár középre, akár oldalra. Kialakítása miatt kényelmesen tartható benne a legtöbb telefon. Széthúzható, valamint 360°-ban el is forgatható. Kis mérete miatt nem feltűnő, egyáltalán nem szokványos alakú autós tartó, így ha benn marad az autóban, nem feltűnő. Nem hívja fel annyira az autótolvajok figyelmét, mint az üvegre rögzítettek. Az erős, rugós fej stabilan tart, a befogó pofák gumírozott, így semmilyen sérülést, karcot nem okoz a belehelyezett készüléken, azonban stabilan tartja azt. Modern, divatos megjelenése miatt bármilyen típusú autóba jól illeszkedik. Praktikus és igen jól használható akár navigáció alkalmazás használatához is.

- mérete: 6,5cm x 2,3cm x 2,3cm (+ 2,5cm csipesz)
- befogadó méret: 5,5cm - 8,5cm

Nagyon ritka, azonban főleg néhány régi típusú készüléknél esetleg túlmelegedést okozhat, ha a hátlapjára erős, forró levegőt fújnak. Ez időlegesen befolyásolhatja is a telefonkészülék működését. A javaslatunk az, hogy ha rendellenességet észlelsz, erős fűtés esetén, télen, ezt az egy szellőző nyílást zárd el teljesen, vagy részlegesen!


Értékelésed:
Értékelés: 60,00% - 1 értékelés