Okos kulcstartó : kreatív vicces praktikus meglepetések

ÚJ MEGLEPETÉSEK AKCIÓS AJÁNDÉKOK
Ajándék FérfiaknakAjándék NőknekKarácsonyi ajándék ötletekAjándék GyermekeknekEgyedi, személyes ajándékAjándék otthonraVicces ajándékElektronika, Energia3D játék-ajándékErotikus ajándékÉrdekes meglepetés ötletekPraktikus ajándékParty ajándékAjándék MunkahelyreTV-ben is láttamAjándék születésnapraAjándékok 3000 Ft-igAKCIÓS AJÁNDÉKOK

Ügyfélszolgálat: +36-1-783 5559 : +36-70-490-2992 Szállítási költségVásárlási információkGaranciaElérhetőségek
Törzsvásárlói Közösség Facebook Google Google Plus Ajándék Blog


100 Ft 25000 Ft


Okos kulcstartó
AKCIÓ!
60 % kedvezmény

2018-07-01 - 2018-07-31 időszakban

4990 Ft /db   (bruttó ár)
akciós ár: 1990 Ft / db


Választható szín :


db-ot

Az iTag okos kulcstartó energiatakarékos, nem meríti a telefonodat. A legújabb Bluetooth 4.0 alapon kommunikáló okos eszköz több értékes funkcióval is rendelkezik. Még mielőtt elveszítenéd, vagy ott felejtenéd a fontos dolgaidat, a telefonod, vagy a kulcstartódat, jelezni fog neked. Ugyanis amennyiben hatótávolságon kívül kerülsz az okos kulcstartótól, jól hallható jelzést kapsz a telefonodtól, vagy fordítva. Így megelőzhető hogy pénztárcád, kulcsod, telefonod, vagy más fontos tárgyad nélkül indulj el iskolába vagy munkába. Ha előfordult veled, hogy egy pillanatra is, de ott felejtettél valahol már mobiltelefont, pénztárcát, kulcsot vagy táskát, akkor bele tudsz gondolni, hogy tényéeg elég egy apró figyelmetlenség, hgogy megtörténjen a baj. Nyilvános helyen még az sem biztos, hogy egyáltalán meglesznek az értékeid. Ha a kulcstartót használod és valaki szánt szándékkal lopja el az értékeidet, egy zsúfont helyen sem marad észrevétlen, mert a telefon és az okos kulcstartó is hangosan sípolva jelez. De ezzel a kulcstartóval nem csak az értéktárgyaidra vigyázhatsz, vagy figyelhetsz oda. Használhatod a gyermekekhez, vagy kutyusokhoz is, hiszen ők is egy szempillantás alatt képesek eltűnni a közelünkből. A telefonnal fennálló bluetooth 4.0 kapcsolattal folyamatosan kommunikál, és jelzi, ha a kulcstartó és a telefon eltávolodnának egymástól. Hatótávolságon belül pedig kölcsönösen vezérelhetjük egymással őket, így jelzésre késztethetjük a keresett felet, a telefon és a kulcstartó is jelez. Tehát ha az egyik nálad van, a másikat nagyon könnyen, egy gombnyomásra megtalálod, bárhol felejtetted, vagy bárhová csúszott is be. Segít még abban is, ha például nem emlékszel, hova parkoltál, amennyiben a lokáció funkciót használod. Mindehhez elég egy Android vagy iOS operációs rendszerrel rendelkező átlagos okos telefon és az ingyenesen letölthető alkalmazás azonnal segít mindenben. Ha szükséges, egyszerűen csak elindítod az alkalmazást, kiválasztod a keresés funkciót és az okos kulcstartó jelez neked. Ráadásul készíthetsz selfie-t vagy fényképeket is, ugyanis képes távvezérlőként elindítani a hang és képfelvételeket a telefonodon, így selfie távkapcsolóként is használhatod. Csatlakoztasd az okostelefonodhoz, válaszd ki a fotó funkciót és készíthetsz selfieket, fotózhatsz anélkül, hogy elmosódott végeredményt látnál. Helyezd állványra, vagy stabil helyre a telefonodat és már készülhetnek is a fotók, akár 10 méter távolságból is. Az iTag Okos kulcstartó egy szabványos CR2032 típusú lítium gombelemmel működik, mely a későbbiekben is könnyen beszerezhető, de a csomag az elemet természetesen tartalmazza.

Használata:
- Az elemfedél egy pénzérmével (pl 10 Ft-os, vagy 20 Ft-os) egyszerűen nyitható! Csak egy NEGYED fordulatra kell elfordítani, a nyilak jelzik!!!
-
Tedd be a mellékelt gombelemet, figyelve a helyes polaritásra és az érintkezőkre!
- Le kell töltened egy ingyenes alkalmazást az okos telefonra 
- Párosítsd a kulcstartót a telefonoddal
- 25 méteres körzetben meg tudod csipogtatni a kulcstartót, vagy a kulcstartóról a telefont
- Egy másik funkcióval elérhető, hogy ha távolodnak egymástól a kulcstartó és a telefon, automatikusan megszólal (az eszköz és/vagy a telefonod jelez)
- Távkioldóként használhatod fényképezéshez, hangfelvételt indíthatsz el vele
- Be tudod mérni a helyzetét térképen

- Akadálymentes környezetben a Bluetooth hatótávolsága kb. 25 méter
- Alkalmazás: iTracking (angol nyelvű ingyenes alkalmazás) APStore-ból és a Play áruházból is ingyen tölthető teljes hozzáféréssel, korlátozás nélkül
- Az iTracking alkalmazás tartalmazza a teljes használati útmutatót angol nyelven
- Bluetooth 4.0 energiatakarékos rendszer
- Kompatibilis: iOS 7.0 és ennél újabb verziók, Android 4.3 és ettől újabb verziók
- Az elérhető szolgáltatások köre függ a telefonod konfigurációjától!  


Értékelésed:
Értékelés: 88,00% - 10 értékelés