Virágfánk sütő készlet : kreatív vicces praktikus meglepetések

ÚJ MEGLEPETÉSEK AKCIÓS AJÁNDÉKOK
Ajándék FérfiaknakAjándék NőknekKarácsonyi ajándék ötletekAjándék GyermekeknekEgyedi, személyes ajándékAjándék otthonraVicces ajándékElektronika, Energia3D játék-ajándékErotikus ajándékÉrdekes meglepetés ötletekPraktikus ajándékParty ajándékAjándék MunkahelyreTV-ben is láttamAjándék születésnapraAjándékok 3000 Ft-igAKCIÓS AJÁNDÉKOK

Ügyfélszolgálat: +36-1-783 5559 : +36-70-490-2992 Szállítási költségVásárlási információkGaranciaElérhetőségek
Törzsvásárlói Közösség Facebook Google Google Plus Ajándék Blog






100 Ft 25000 Ft






Virágfánk sütő készlet




AKCIÓ!
45 % kedvezmény

2018-06-01 - 2018-06-30 időszakban

2890 Ft /csom   (bruttó ár)
akciós ár: 1590 Ft / csom


Elfogyott! Nem rendelhető!

Rózsafánk, virágfánk sütőforma készlet. Készíts fánkot máshogyan, mint ahogy eddig szoktad! Nagyszüleink majdnem elfeledett ünnepi édessége, a különféle virág, csillag, pillangó, vagy szerencse lóhere alakú sütemény minden ünnepi asztal tradicionális dísze lehet ma is. Állítsd össze a saját fánk tésztádat egy egyszerű csörögefánk receptből, vagy használd az alábbi receptet és forró olajban pillanatok alatt ki tudod sütni a finomságokat! Porcukorral hintve, vagy lekvárral kenve igazi finomság! 

Virágfánk recept kb. 40 db elkészítéséhez Hozzávalók: 0,5 l tej, 6 db tojás, 5 ek cukor, 1 csipet só, 1 késhegynyi szódabikarbóna, 50 dkg finomliszt, napraforgó étolaj, 2 ek porcukor a szóráshoz.

Elkészítés: A tojásokat tálba ütjük, felverjük és összekeverjük a cukorral. Apránként hozzáadjuk a tejet, és annyi lisztet, hogy palacsintatészta sűrűségű masszát kapjunk. Plusz a sót és a szódabikarbónát is hozzákeverjük, majd kb. 1/2 dl olajat is belekeverünk. A lisztet érdemes átszitálni, hogy csomómentes tésztát kapjunk. Egy széles, lapos lábosba olajat öntünk, jól felmelegítjük, majd a sütőformát belehelyezzük. Mikor már jól felforrósodott a sütőforma, akkor kivesszük, belemártjuk a tésztába. Vigyázzunk, hogy ne merüljön bele teljesen, mert akkor sütés után nem jön le a formáról a sütemény! 2-3 mm-t hagyjunk szabadon a tetején! Ami rátapad azt a forró olajba visszahelyezzük. Hirtelen átsül, kb 30 másodperc alatt. A megsült tészta kinyílik a sütőformán és le is válik az olajba. Ha mégsem, az sem baj! A kész fánkot az olajból kiemeljük, lecsepegtetjük. Ha a formán maradt, egy tálca felett megrázogatjuk, hogy lecsússzon és a tálcára helyezzük. Amikor az összes fánk kisült, porcukorral, fahéjas, vagy vaníliás porcukorral, gazdagon megszórva, vagy lekvárral kínáljuk. 

- anyaga: alumínium, fa, műanyag
- 1 db nyél, 4 db különböző, cserélhető forma (virág, csillag, pillangó, négylevelű lóhere)
- mérete: 26,5 cm hosszú a nyél, a formák 7-8 cm átmérőjűek

Rózsafánk készítő, rózsafánk sütőforma, nyeles virágfánk készítő sütő forma, rózsa sütőforma néven is ismerik

Boldogi Nagyrózsa forma itt: KATT!


Értékelésed:
Értékelés: 0,00% - 0 értékelés