TR HDTV beltéri antenna : kreatív vicces praktikus meglepetések


TR HDTV beltéri antenna
AKCIÓ!
52 % kedvezmény

2018-05-01 - 2018-05-31 időszakban

5990 Ft /db   (bruttó ár)
akciós ár: 2890 Ft / db


Elfogyott! Nem rendelhető!

Szabadulj meg a havi kábel vagy műholdas számláktól és nézd az ingyenes csatornákat HD minőségben! A praktikusan lapos, TV háta mögé rejthető antenna kiváló minőségben fogadja a nagy felbontású jeleket, így akár 1080p felbontásban, HD minőségben élvezheted a TV műsort. Otthonra, a telekre, nyaralóba, utazáshoz is kiválló! Segítségével a digitális, földi sugárzású HD TV és rádió adók havidíj nélküli foghatóak. Az antenna vertikális és horizontális jelek vételére is alkalmas, ezért akár mobil használatra is kifejezetten ajánljuk. A felszerelése nagyon egyszerű, csak csavard bele közvetlenül a TV hátulján található antenna csatlakozóba, vagy ha nincs digitális tuner a TV-ben, akkor a Set Top Box hátulján lévő csatlakozóba.

A csomag tartalma: 
1 db HDTV antenna
2 db csatlakozó 
Méret: 30 cm x 3 cm
HDTV digitális beltéri antenna
fogadja a kódolt és kódolatlan HD csatornákat 480p-1080p minőségben
A TV készülék hátuljába csatlakozatható, így láthatalan marad


A jövő kétségtelenül a digitális technológiáé. A kábel TV-s műsorszolgáltatók különböző összetételű csatornaválasztékot értékesítenek a lakosság felé igen borsos áron. A legtöbben nem is tudjuk, hogy létezik ingyenes és ráadásul mobil megoldás arra, hogy nagy felbontású TV adást (HD) élvezzünk. A mai TV készülékek nagy része már beépített MPEG4 dekóderrel  (digitális tuner) is rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy antenna segítségével -lefedettségtől függően- teljesen díjtalanul élvezhess HD adásokat, minden egyéb szerkezet nélkül. Ha régebbi készüléked van, akkor egy úgynevezett Set-top box-ra van szükséged, ami a nagyobb műszaki áruházakban egyszeri beruházással megszerezhető már akár néhány ezer Ft-tól. A földfelszíni sugárzásba egyre több TV adó csatlakozik be, érdemes átgondolni, hogy fizessünk-e továbbra is 40-60 csatornáért 3-8e Ft-ot, amiből végül is összesen négy-öt adót nézel, vagy 2-3 havidíjnak megfelelő összeg beruházásával elkezded használni a számodra is elérhető ingyenes szolgáltatásokat. A földfelszíni sugárzásról, adókról, lefedettségről, stb. ezen a honlapon találsz információt: www.mindigtv.hu

A most következő információ tájékoztató jellegű, ugyanis folyamatosan változik! Jelenleg a szabadon fogható kínálat részét 12 tévécsatorna képezi: az RTL Klub, a TV2, az m1 HD, az m2 HD, a Duna TV HD, Duna world, M4SPORT, M5HD, IZAURA, FEM3, Zenebutik, C8, valamint elérhető továbbá 4 rádiócsatorna, a Kossuth, Petőfi, Bartók és a Dankó rádió. A MinDig TV Extra szolgáltatás keretében kódolt formában, előfizetési díj megfizetésével további 40 csatorna (pl. National Geographic, AXN, Film+, Cool, SportKlub, Disney Channel, Hír TV, ATV és a Private Spice, VH1, Eurosport, stb.) programja érhető el, valamint önálló műsorcsomagként előfizethető az HBO több műsora is.


Értékelésed:
Értékelés: 0,00% - 0 értékelés