Kombinált felnőtt-gyermek WC ülőke : kreatív vicces praktikus meglepetések


Kombinált felnőtt-gyermek WC ülőke
AKCIÓ!
30 % kedvezmény

2018-05-01 - 2018-05-31 időszakban

9990 Ft /db   (bruttó ár)
akciós ár: 6990 Ft / dbdb-ot

Univerzális gyerek-felnőtt WC ülőke lecsapódás gátlóval. Ideális kisgyermekes családok számra, hiszen a gyermek azonnal a WC-re lesz szoktatva, nem szükséges átmenetileg sem a bili használata. Előnye a rátehető WC szűkítőkhöz képest, hogy a WC deszka része, így nem csúszkál, vagy mozog, e miatt nem is balesetveszélyes. A gyerekek szívesen használják, hiszen a példaképeik, a szüleik is ezen szoktak könnyíteni magukon. Színe fehér, a soft-close rendszerű lecsapódás gátló meggátol minden olyan balesetet, ami a hagyományos WC deszkáknál előfordulhat. Anyaga műanyag, beleértve a rögzítő zsanérokat és a csavarokat is. E miatt egyszerű tisztítani, nem rozsdásodik és nem teszi tönkre rozsdafoltokkal a WC csészét. A műanyag zsanérok nem hólyagosodnak fel a korróziótól, mint a fém típusok, így hosszú évekig esztétikus marad a felületük. A szabványos WC csészékhez egyszerűen felszerelhető minden különösebb szakértelem nélkül is. 

- Kombinált WC ülőke, stabilan illeszkedik és nem csúszkál el
- A fedél alatt található a gyerek ülőke, alatta pedig a felnőtt
- Könnyű tisztán tartani
- Anyag: műanyag
- A készlet tartalmazza a felszereléshez szűkséges csavarokat, zsanérokat

A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így a felbontást követően nem vonatkozik rá a 14 napos elállás!

(PTK  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a  fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.) 


Értékelésed:
Értékelés: 0,00% - 0 értékelés