Okos telefon Joystick : Ajándék Ötletek Boltja - AJÁNDÉKOT a HobbyRendeles.hu-tól!


Okos telefon Joystick
AKCIÓ!
70 % kedvezmény

2017-11-28 - 2017-12-31 időszakban

1490 Ft /db   (bruttó ár)
akciós ár: 450 Ft / db


Választható szín :


db-ot

Alakítsd át az okos telefonodat játékgéppé! Érintő képernyős telefonok, tabletek számára készült játék konzol. Egyszerűen tapaszd a megfelelő helyre, nyomd meg és már megy is! Használatával igazi játékgéppé alakíthatod a készülékedet. A képernyőre tapasztva valódi joystickként használhatod, így azonnal tökéletes pályákat futhatsz autóversenynél, vagy focinál, vagy egyéb ügyességi játékoknál. Játssz úgy, ahogy  még soha nem játszottál vele! Több ezer játék és alkalmazás érhető el, amivel mind működik. Nem számít a telefonod, vagy a tableted típusa! Egyszerűen csak tapaszd rá és már működik is! Nincs szükség vezetékre, nem kell szerelni, csak használni kell. Jól használható mobiltelefonról távirányítható autó, vagy helikopter irányításához, vagy vezérléséhez is  Ha már meguntad a játékot, egyszerűen csak vedd le a képernyőről a gombot, tedd a zsebedbe és vedd elő, ha ismét játszani támad kedved! A gombbal pontosabb, precízebb lesz az irányítás, így minden adott ahhoz, hogy a legmagasabb pontszámot elérd és csúcsokat döntögess!

- Univerzális játék vezérlő
- típustól függetlenül mindegyik érintőképernyős okostelefonhoz, tablethez használható, ami kapacitív képernyővel rendelkezik. (pl. Apple, Samsung, HTC, Huawey, stb.)
-  Nagyon könnyű feltenni és eltávolítani
- Több pozíciós, precíziós, kristálytiszta nyomáspont egy vezérlőről
- Súlya mindösszesen 2 g
- Méret: Ø 26 mm, magasság 5 mm 

Joystick üzemmódos játékokkal használható. Néhány kompatibilis játék ( a lista koránt sem teljes!):
 Pac Man (Ügyelj arra, hogy az vezérléshez "Joystick" legyen beállítva) Reckless Racing HD iDracula Ridge Racer iFighter DigDug Remix CubedRR HD tér Sokkoló HD Galaga Remix Babilon HD Monster Dash Soosiz HD MX Mayhem Vector Racing SoulCalibur Dead Trigger  WraihBorn  Monster Hunter  Sonic CD  Order&Chaos  Eternity Warriors 2  Zombie Crisis 2  NBA JAM  King Glory  Minigore 2  Modern Combat 3&4  N.O.V.A.  Fifa Real Football