Elektromos légycsapó : kreatív vicces praktikus meglepetések

ÚJ MEGLEPETÉSEK AKCIÓS AJÁNDÉKOK
Ajándék FérfiaknakAjándék NőknekKarácsonyi ajándék ötletekAjándék GyermekeknekEgyedi, személyes ajándékAjándék otthonraVicces ajándékElektronika, Energia3D játék-ajándékErotikus ajándékÉrdekes meglepetés ötletekPraktikus ajándékParty ajándékAjándék MunkahelyreTV-ben is láttamAjándék születésnapraAjándékok 3000 Ft-igAKCIÓS AJÁNDÉKOK

Ügyfélszolgálat: +36-1-783 5559 : +36-70-490-2992 Szállítási költségVásárlási információkGaranciaElérhetőségek
Törzsvásárlói Közösség Facebook Google Google Plus Ajándék Blog


100 Ft 25000 Ft


Elektromos légycsapó
AKCIÓ!
21 % kedvezmény

2018-07-01 - 2018-07-31 időszakban

1890 Ft /db   (bruttó ár)
akciós ár: 1490 Ft / db


Választható szín :


db-ot

Szúnyog, légy, darázs és még kitudja hány idegesítő repkedő rovar keseríti meg szabadban töltött kellemes óráinkat. Légy sokkoló, avagy mitől döglik a légy? Igazi sokkoló, bénító hatás minden nem kívánatos repülő rovar ellen. A hagyományos légycsapóval szemben igen nagy előnye, hogy maszatolódás mentes, hiszen reptében suhinthatjuk le áldozatunkat a krematóriumi hatású magasfeszültséggel. Biztonságos, korrekt kivitelezésű, bevizsgált, CE jelzésű termék! 2db 1,5V-os AA ceruzaelemmel (nem tartozék) működik. A gomb nyomva tartásával tölthető fel. Jó minőségű elemet használva egy feltöltéssel 2-3 légyre való energia is képződik. Újbóli gombnyomással ismét feltölthetjük, amíg csak szükséges. A feltöltési idő 1-2 mp. A feltöltési időt a gomb nyomva tartásával szabályozhatjuk. A legjobb hatás érdekben tartsd nyomva a gombot, amikor lesújtasz Zeusz haragjával! A védőrácson belül ne érintsük kézzel, vagy bármely testrésszel, mert a nem várt meglepetés mellett kellemetlen zsibbadást okozhat a hajlatokban. Nyalogatni kimondottan tilos és a mellett egyébként is undorító! Nem is értem, hogy jut ez valakinek egyáltalán az eszébe! Éjszaka a szúnyogok elleni küzdelem látványos szórakozássá válhat, ugyanis ilyenkor jól látható, kis tűzijátékkal fűszerezve vesz végső búcsút, az ütővel eltalált repülő fenevad! Esős időben ne használjuk, mert -bár egy ideig látványos- biztosan tönkre megy! Cserebogárra is hatásos, csak akkor hamar eltömődik és tisztítani kell! Lódarázs, dongó vadászatához csak biztos kezűeknek! Előtte bemelegítés és léggyel történő gyakorlás mindenképpen javasolt! Embertársainkat semmi esetre se csapkodjuk vele, mert utána igen agresszív viselkedést tapasztalhatunk!

Minőségi, német termék 1 év garanciával!

A kép illusztráció jellegű, a termék néhány részletében, kialakításában, eltérhet, ami a működését, vagy a jelleget nem befolyásolja!

Figyelem! Nem gyerekjáték!


Értékelésed:
Értékelés: 76,67% - 6 értékelés