Ajándék Ötletek Boltja :Scholl Velvet Smooth elektromos körömápoló : MEGLEPETÉSEK a HobbyRendeles.hu-tól!


Scholl Velvet Smooth elektromos körömápoló
AKCIÓ!
51 % kedvezmény

2018-02-01 - 2018-02-28 időszakban

7990 Ft /db   (bruttó ár)
akciós ár: 3890 Ft / dbdb-ot

Legyen ápolt és egészséges a körmöd a Scholl készlet segítségével! A Velvet Smooth elektromos körömreszelő 3 különböző fejének köszönhetően reszel, csiszol és políroz. Használhatod lábujjon és kéz körmein egyaránt. Válassz a két sebességi fokozat közül és élvezd a professzionális manikűr-, és pedikűrélményt a saját otthonodban! A sötétkék betéttel a körmödet a kívánt formájúra reszelheted. A világoskék betéttel finomra csiszolhatod a körmöd felületét. A fehér betéttel pedig akár lakkszerűen fényesre polírozhatod azt. A kompakt készülék használata ergonomikus kialakításának köszönhetően nagyon kényelmes és egyszerű is egyben. Az elemes működésnek köszönhetően bárhová magaddal viheted, akár utazáshoz, nyaraláshoz is.

- Tedd be az elemet a készülékbe! Figyelj a helyes polaritásra! 
- Helyezd fel a sötétkék reszelőfejet a körömtollra, a rendelkezésre álló 2 sebességfokozat közül a kívánt fokozatot kiválasztva kapcsold be, majd reszeld körmeidet a megfelelő formára és hosszúságra!
- Helyezd fel a világoskék simítófejet az egyenetlenségek kiigazításához és a köröm felületének lesimításához! Ez a lépés készíti elő a körmöket a fényesítő polírozáshoz
- Helyezd fel a fehér fényezőfejet és körkörös mozdulatokkal polírozd fényesre a köröm felületét! A jobb eredmény érdekében kissé rá is nyomhatod a készüléket.

A csomag tartalma:
1 db elektromos körömreszelő
1 db védőkupak
1 db sötétkék formázó fej
1 db világoskék csiszoló fej
1 db fehér polírozó fej

Pótfej készlet itt: KATT!