Párakapu 10m : kreatív vicces praktikus meglepetések


Párakapu 10m
AKCIÓ!
40 % kedvezmény

2018-05-01 - 2018-05-31 időszakban

4990 Ft /db   (bruttó ár)
akciós ár: 2990 Ft / dbdb-ot

Kültéri párafüggöny, a hűsítő ajándékötlet a forró napokra! Amikor hőség van és alig lehet megmaradni, a párafüggöny a legolcsóbb és a legjobb megoldás arra, hogy lehűtsd megad. A forró időszakok alatt akár 10 °C-al is csökkentheti a hőérzetedet. Használhatod a teraszon, az erkélyen, az udvaron, vagy a kertben. A párakapuból kiáramló párafüggöny lehetővé teszi, hogy a legforróbb nyári napokon se kelljen a besötétített szobában kuksolnod. Nyugodtan kiülhetsz a szabadba egy kis árnyékos helyre beszélgetni, olvasgatni. Kellemes, hűsítő vízpárát szór, aminek gyerekek is nagyon fogják élvezni a frissítő hatását, ugyanis a párafüggöny az egyik legjobb megoldás az elviselhetetlen meleg ellen! A kis vízcseppek elpárolgása rendkívül gyorsan megtörténik, így az emberek, vagy a berendezési tárgyaid nem lesznek vizesek. Gyorsan és könnyedén összeszerelhető, ráteheted napernyőre, előtetőre, sövényre, ahová csak szeretnéd. Használhatod a kerti bulikhoz, vagy egyéb rendezvényekhez is! A gyors csatlakozóval egyszerűen csatlakoztathatod egy kerti vízcsőhöz, vagy egyenesen a kerti csaphoz is. Amint nyomás alá kerül, már működik is. A vízfogyasztása minimális, így takarékosan hűsítő megoldás. 

- azonnal elviselhetővé teszi a meleget
- erkélyen, teraszon, verandán, napernyőn, stb. is használható
- zajtalan, megjelenése diszkrét, jól feltéve észrevétlen 
- a kellemes hűsítő vízpára nem áztatja el a területet
- éttermek, kávézók teraszán is gyakran látható
- felszerelése egyszerű
- alig fogyaszt vizet (csak permetez, nem locsol)
- egyszerűen csapra kötheted!

Tulajdonságok: 
- 10 méteres tömlő
- 10 db állítható szórófej
- szabványos gyors csatlakozóval kerti csapról üzemeltethető
- azonnal kellemes hőérzetet biztosít
- zajtalan, diszkrét
- 12 liter / óra párásítási teljesítmény​

A kép illusztráció, a termék színben, apróbb részletekben eltérhet! 

FONTOS: a párakapu használata során előfordulhat, hogy valamelyik fúvóka nem működik, ennek két oka lehet:
- új termék esetén valamilyen apró kosz, porszem került a fúvókába, ezt legegyszerűbben sűrített levegővel lehet a spricceléssel ellentétes irányba kifújni. Érdemes a gyors csatlakozónál finomszűrőt hasznáni.
- régebbi használat esetén, mivel a fúvóka furata mikron méretű, ezért azt a vízkő is könnyen eltömítheti, ilyenkor célszerű a fúvókát néhány órára ecetbe áztatni!


Értékelésed:
Értékelés: 83,33% - 6 értékelés