Izom stimuláló EMS Shaper készlet : kreatív vicces praktikus meglepetések

ÚJ MEGLEPETÉSEK AKCIÓS AJÁNDÉKOK
Ajándék FérfiaknakAjándék NőknekKarácsonyi ajándék ötletekAjándék GyermekeknekEgyedi, személyes ajándékAjándék otthonraVicces ajándékElektronika, Energia3D játék-ajándékErotikus ajándékÉrdekes meglepetés ötletekPraktikus ajándékParty ajándékAjándék MunkahelyreTV-ben is láttamAjándék születésnapraAjándékok 3000 Ft-igAKCIÓS AJÁNDÉKOK

Ügyfélszolgálat: +36-1-783 5559 : +36-70-490-2992 Szállítási költségVásárlási információkGaranciaElérhetőségek
Törzsvásárlói Közösség Facebook Google Google Plus Ajándék Blog


100 Ft 25000 Ft


Izom stimuláló EMS Shaper készlet
AKCIÓ!
38 % kedvezmény

2018-07-01 - 2018-07-31 időszakban

8990 Ft /csom   (bruttó ár)
akciós ár: 5590 Ft / csomcsom-ot

Akár napi fél óra használat is eredményes lehet. Használhatod olvasás, relaxálás, sétálás vagy akár házimunka közben is. 6 beállítható edzésprogram és 10 intenzitási fokozat közül választhatsz. Egy edzésprogram időtartama 12 perc, ezt követően a készülék automatikusan kikapcsol. Az edzésprogramok automata funkcióban az üzemmódokat variálja, olyan, mint egy igazi sport-, vagy gyógymasszőr. Rezegtet, ütöget, masszíroz a beépített automata program szerint felváltva, vagy akár egyszerre. Segít ellazulni és formában tart. A készülék számos programja széleskörűen alkalmazható különböző testtájak kezelésénél, így gyors és könnyű, problémamentes használatot tesz lehetővé. 

A csomag tartalma: 
2 db végtagra helyezhető stiluláló lap
1 db hasra, hátra helyezhető stimuláló lap
3 db elemes, elektromos impulzus vezérlő

Test felületek, ahol alkalmazni lehet:
- has
- derék
- karok
- csípő
- lábak
- fenék
- nyak

Hatásosan használható:
- Formálhatja az izmokat
- Oldhatja a fáradságot és enyhítheti a stresszt
- Masszázs effektus
- Hát, kar, derék húzódás ellen is alkalmas lehet
- Hordozható, bárhova magaddal viheted
- A fizikai erőnlét és egészség megtartására
- Periferiális vagy centrális idegrendszer sérülés esetén
- Kialakult betegségek kezelésére 
- Baleset utáni rehabilitációra
- Izomfejlesztés, izmok jobb vérellátása 
- Reumatikus ízületi problémákra 
- Vérnyomás problémákra
- Keringési problémákra
- Zsírégetésre, alakformálásra 
- Impotencia kezelésére 
- Menstruációs rendellenességekre, görcsökre 
- Hasi fájdalmakra 
- Baleseti rehabilitációra 
- Izomgörcs oldása
- Nem használt izmok stimulálása 
- Ízületi merevség oldása, gyulladás csillapítására 
- Izomfájdalom csillapító (hát, derék, csípő, váll, nyak, végtagok) 

Működési módokról bővebben: 
Az ütögetés:
 Az ütés ellazítja vagy meg is szüntetheti az izomfájdalmat, illetve az izom kimerültségét, miközben javítja és helyreállítja a vérkeringést, olyan megterhelt testrészeknél mint a nyak, hát, derék. A berendezés egy speciálisan megtervezett programmal rendelkezik, a különböző masszázsokat üzemmódjaiban egyesíti, így olyan érzést ad, mintha kézzel enyhén megütnének. 
A rezgés: Ez a funkció különböző betegségi állapotok kezelésére, rehabilitálásra szolgál. A rezgés hatásos gyógyír a krónikus fájdalomra, magas vérnyomásra, az ágyéktáji izomhúzódásra, hastájéki fájdalomra, rossz közérzetre, teljes testi kimerültségre, ideggyengeségre, idegfájdalomra. Úgy működik,hogy a pulzusáramot nagymértékben koncentrált energiával egy akupunktúrás ponton alkalmazzuk a test felszínén. A pulzusáramot közvetlen ingerlésként használjuk a szimpatikus idegrendszer gátlására, a vérerek tágítására, a vérkeringésre, és végül gyulladáscsökkentő és lelohasztó célra. Ugyanakkor a nagy energiájú pulzusáram a testnedveken keresztül áthalad a testen, ami a vérsavóban egy morfiumhoz hasonló anyag mennyiségének növekedését okozza, így csökkentve a fájdalmakat. Eközben a nagy energiájú pulzusáram közvetlenül ingerli az idegizmot, amely összehúzódó izmot, és tornaszerű hatást idéz elő, amelyek miatt ez az eszköz ideális a kimerültség enyhítéséhez, a károsodott ideg és a lebénulás megszüntetéséhez. 
A masszázs: A masszázst a testsúly csökkentésére, a karcsú testalkat kialakítására, és az egészség javítására tervezték. A masszázs az izmok számára kívánatos modulációt idéz elő, mély ingert vált ki a bőr alatti zsírban és lebontja azt. Stimulálja a keringést, ezzel elősegíti a gyors lebontást, miközben méregtelenít. A berendezés a testkontrollt követi, pulzusáramot alkalmaz az izomfunkció megváltoztatására, javítva ezzel a testalkatot, így az önbizalmunk is megnő. 2 és 100 Hz közötti ingerlő frekvenciát produkál, amely elegendő egy fájó izom ellazításához. 
    
Műszaki adatok:
- Módozatok: A-F (6 beállítható módozat)
- Frekvencia: 1-100 Hz
- Működési idő: 12 perc (edzésprogramonként)
- Output: max. 9.8 mA
- Működése: 3 x 2 db 1,5 V-os AAA elemmel (nem tartozék)

Figyelmeztetések: A terméket 12 perces időintervallumokban és maximum 2-3 alkalommal ajánlott használni egy nap. Pacemakerrel rendelkezők számára, illetve cukorbetegeknek a termék használata TILOS! A készülék otthoni, személyes használatra lett tervezve, azonban semmilyen orvosi kezelést nem helyettesít.

*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás! (PTK  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.)


Értékelésed:
Értékelés: 0,00% - 0 értékelés