Mute Wheel hasizom erősítő roller : kreatív vicces praktikus meglepetések


Mute Wheel hasizom erősítő roller
AKCIÓ!
60 % kedvezmény

2018-05-01 - 2018-05-31 időszakban

4490 Ft /db   (bruttó ár)
akciós ár: 1790 Ft / dbdb-ot

Tökéletes hasizmok, feszes kar, váll, hát. Ezeket lehet elérni a Mute Wheel Roller segítségével. Az elmés, görgős fitneszgép rendkívül hatékony, használata során olyan izmokat is megdolgoztathatsz, amiknek a létezéséről még csak nem is tudtál! Férfiak és nők egyaránt használhatják, egyidejűleg edzi a gerincet, a hátat, a karokat, a vállat és természetesen a hasizmokat is. A kerék sima tologatása a gyakorlatok alatt ugyan könnyűnek tűnik, de rengeteg energiát emészt fel. Már az első alkalom hatását is érezni fogod, ugyanis a könnyűnek tűnő gyakorlatot követően néhány röpke órán belül érezhetően és garantáltan izomláz fog jelentkezni, jelezve ezzel a gyakorlatok rendkívüli hatékonyságát! Mindenképpen javasoljuk e miatt a fokozatosság betartását. 

- Méret: 25 cm x 15 cm x 15 cm
- A készlet tartalmazza a térdvédő szivacslapot is! 
- A kép illusztráció, a termék részletekben eltérhet!

Összeszerelés: Csúsztasd be a fém rudat a görgők közepébe! Tedd a rúd végére a fogantyúkat! A Rollers készen áll a használatra!

Alap gyakorlat: Ereszkedj térdre a készletben található szivacsra, majd tartsd mindkét kezed a fogantyúkon! Told előre a földön, majd húzd vissza magad a kerékre támaszkodva, majd told előre, amennyire csak tudod és húzd vissza megint! Lélegezz mélyen, amikor tolod és fújd ki a levegőt, amikor húzod!

Figyelmeztetés! A készülékkel végzett gyakorlatok igen intenzívek! Semmiképpen ne csinálj annyit belőle, ami már a gyakorlat közben fájdalmat okoz! Első alkalommal maximum 10 x csináld meg ezt a gyakorlatot, majd 5-6 óra múlva figyeld a hatását!  Bemelegítés mindenképpen szükséges minden fizikai mozgás előtt! Amennyiben bármilyen betegségben szenvedsz, a gyakorlatok megkezdése előtt kérd ki orvos véleményét!


Értékelésed:
Értékelés: 90,00% - 2 értékelés