Autós USB töltő és BT Headset 2in1 : kreatív vicces praktikus meglepetések

ÚJ MEGLEPETÉSEK AKCIÓS AJÁNDÉKOK
Ajándék FérfiaknakAjándék NőknekKarácsonyi ajándék ötletekAjándék GyermekeknekEgyedi, személyes ajándékAjándék otthonraVicces ajándékElektronika, Energia3D játék-ajándékErotikus ajándékÉrdekes meglepetés ötletekPraktikus ajándékParty ajándékAjándék MunkahelyreTV-ben is láttamAjándék születésnapraAjándékok 3000 Ft-igAKCIÓS AJÁNDÉKOK

Ügyfélszolgálat: +36-1-783 5559 : +36-70-490-2992 Szállítási költségVásárlási információkGaranciaElérhetőségek
Törzsvásárlói Közösség Facebook Google Google Plus Ajándék Blog


100 Ft 25000 Ft


Autós USB töltő és BT Headset 2in1
AKCIÓ!
55 % kedvezmény

2018-06-01 - 2018-06-30 időszakban

7990 Ft /db   (bruttó ár)
akciós ár: 3590 Ft / dbdb-ot

Dupla portos USB töltő szivargyújtóba és mágneses Bluetooth headset. Kettő az egyben, Bluetoothos autós headset és töltő. A két 2,1 A-es USB port a mobiltelefonokhoz, fényképezőgéphez, táblagépek, PDA-k, játékok töltésére is alkalmas. Akár két készüléket is csatlakoztathatsz egyszerre, így használhatod a telefonod navigációját gond nélkül, miközben a másik telefont, vagy a fényképezőgépet töltitek. A készülék végében egy mágneses talpazaton található a BT headset, amit egyszerűen csak össze kell párosítani a telefonoddal. Bejövő hívás esetén egy mozdulattal leveheted a töltőről és már beszélgethetsz is, mégpedig szabályosan és biztonságosan. Igazán praktikus eszköz, ami szinte nem hiányozhat ma már egyetlen autóból sem!

- bemenet: 12/24 V
- kimenet: 2 x 5V 2,1A
- beépített védelmi áramkör
- kompatibilis az összes Apple és az Android készülékekkel
- kompatibilis a legtöbb USB-kompatibilis eszközhöz, pl. MP3 lejátszók, fényképezőgépek, játékeszközök, okos telefonok, iPad, iPhone, iPod, HTC, Blackberry, Samsung Galaxy, iPhone, Blackberry, Droid, GPS, valamint tablettek, nagy teljesítményű készülékek, lejátszók, PDA-k, stb...
- Bluetooth v 4.1 technológia, segítségével párosítani tudod az okos telefont a headsettel 
- Bluetooth hatótávolság: kb. 10 méter
- Beépített akkumulátor
- Beszélgetési idő: kb. 4 óra
- Automatikus ki / be kapcsolás és párosítás
- Rendelkezésre állási idő: kb 96 óra
- A szivargyújtós töltőn mágneses talp található, amely segítségével töltődik

Párosítás: Tartsd nyomva a headset tetejét, amíg a LED lámpa villogni nem kezd! Tedd láthatóvá a telefonod a Bluetooth eszközök számára és keress új készülékeket! A headset - Bluetooth music - néven fog megjelenni! Párosítsd vele a telefonod és kész is! 

Automatika: Amikor az autót elindítod (a szivargyújtó áramot kap) automatikus bekapcsol és ha a telefonodon is engedélyezted, automatikusan a telefonodra kapcsolódik és a bejövő, vagy kimenő hívásokat azonnal ezen keresztül bonyolíthatod. Amikor a szivargyújtód lekapcsol, a headset is automatikusan szétkapcsol.


Értékelésed:
Értékelés: 0,00% - 0 értékelés