Bevásárló kocsi táska - Grab Bag : kreatív vicces praktikus meglepetések

ÚJ MEGLEPETÉSEK AKCIÓS AJÁNDÉKOK
Ajándék FérfiaknakAjándék NőknekKarácsonyi ajándék ötletekAjándék GyermekeknekEgyedi, személyes ajándékAjándék otthonraVicces ajándékElektronika, Energia3D játék-ajándékErotikus ajándékÉrdekes meglepetés ötletekPraktikus ajándékParty ajándékAjándék MunkahelyreTV-ben is láttamAjándék születésnapraAjándékok 3000 Ft-igAKCIÓS AJÁNDÉKOK

Ügyfélszolgálat: +36-1-783 5559 : +36-70-490-2992 Szállítási költségVásárlási információkGaranciaElérhetőségek
Törzsvásárlói Közösség Facebook Google Google Plus Ajándék Blog


100 Ft 25000 Ft


Bevásárló kocsi táska - Grab Bag
AKCIÓ!
40 % kedvezmény

2018-07-01 - 2018-07-31 időszakban

2990 Ft /csom   (bruttó ár)
akciós ár: 1790 Ft / csomcsom-ot

Praktikus, 2 db-os bevásárlótáska nagy bevásárlásokhoz, 20 kg-ig meg lehet tömni. A két táska egy normál bevásárlókocsiban együtt elhelyezhető, egyszerűen a bevásárlókocsi két oldalára kell akasztani, s belerakosgatni a vásárolni kívánt árukat. A pénztárnál futószalagra kitesszük a termékeket, a táska üresen marad, majd közvetlenül vissza a nagy bevásárló-táskába visszarakjuk azokat. Onnan már csak egy mozdulat, és bent is van a csomagtartóban. Ilyen egyszerű! Nem kellenek a környezetkárosító nylon zacskók. A táskán praktikus zseb is található, ide a pénztárcádat, kulcsokat, vagy mobiltelefonodat is beleteheted.
Tépőzárral Záródik, így a csomagtartóban sem gurulnak ki és törnek össze a megvásárolt dolgok.Kényelmes fogása van, ha nem használod, egyszerűen lapra lehet csukni.

- a csomag 2 db nagy bevásárlótáskát tartalmaz!
- mérete: 36 cm x 36 cm x 25 cm 

Környezetbarát termék! Bevásárlásoknál nem használjuk feleslegesen a szupermarketek környezetszennyező, eldobható műanyag táskáit, ezáltal óvjuk a természetet! A kép illusztráció, a termék apró részéletekben eltérhet! 


Értékelésed:
Értékelés: 96,67% - 12 értékelés