Falra szerelhető palackprés : kreatív vicces praktikus meglepetések


Falra szerelhető palackprés
11990 Ft /db   (bruttó ár)db-ot

Miért válasszuk a palackprést? Ötször jobb: a természetnek, a pénztárcának, az időnek, a fáradtságnak és a helynek. Hatalmas az igény a nem visszaváltható palackok használat utáni felszámolására a nagy terjedelmük miatt. Következetes deformációval komoly tárolási és szállítási költségeket takaríthatunk meg. A nem visszaváltható palackok kézzel történő deformálása kényelmetlen és erőigényes. Együttvéve, fontos az emberek életszínvonalának növekedése és a növekvő ökológiai elvárások teljesítése. A PALACKPRÉS megoldást jelenthet a hulladékkezelés helyzetének javítására erő és idő ráfordítás nélkül. Ez a PALACKPRÉS 0,5 - 2,5 literes műanyagpalackok összetömörítésére használható. A PALACKPRÉS méretei 48 x 16 x 10 cm (magasság x szélesség x mélység). Ajánljuk háztartások, intézmények, vendéglátóhelyek, büfék, közintézmények, irodaházak, társasházak, irodák, kórházak, iskolák, óvodák részére. Háztartási műanyag palackprés: Kattints ide! A palackprés, vagy palackzsugorító nem alkalmas alumínium dobozok összepréselésére. A palackprés alul és felül 2/2 db csavarral rögzíthető a falhoz. A 4 darab műanyag tiplit és a szükséges csavarokat a csomagolás tartalmazza.

2 év gyártói cseregarancia, ha a terméket külső behatás (törés, szándékos rongálás, stb.) nem éri, vagyis rendeltetésszerű használat alatti meghibásodás esetén!

Társasházaknak, intézményeknek azonnali KEDVEZMÉNY: 10,990 Ft / 1 db! (ez kizárólag előre utalás,kártyás fizetés vagy személyes átvétel készpénzes fizetés esetén lehetséges)


Értékelésed:
Értékelés: 0,00% - 0 értékelés