Italt csapoló benzinkút : kreatív vicces praktikus meglepetések

ÚJ MEGLEPETÉSEK AKCIÓS AJÁNDÉKOK
Ajándék FérfiaknakAjándék NőknekKarácsonyi ajándék ötletekAjándék GyermekeknekEgyedi, személyes ajándékAjándék otthonraVicces ajándékElektronika, Energia3D játék-ajándékErotikus ajándékÉrdekes meglepetés ötletekPraktikus ajándékParty ajándékAjándék MunkahelyreTV-ben is láttamAjándék születésnapraAjándékok 3000 Ft-igAKCIÓS AJÁNDÉKOK

Ügyfélszolgálat: +36-1-783 5559 : +36-70-490-2992 Szállítási költségVásárlási információkGaranciaElérhetőségek
Törzsvásárlói Közösség Facebook Google Google Plus Ajándék Blog


100 Ft 25000 Ft


Italt csapoló benzinkút
AKCIÓ!
31 % kedvezmény

2018-07-01 - 2018-07-31 időszakban

12990 Ft /db   (bruttó ár)
akciós ár: 8990 Ft / dbdb-ot

Retró benzinkút formájú, vintage italcsapoló, asztali pia tank, parti állomás, Bar butler, vagy nevezd, aminek szeretnéd! Fiatalkorúaknak szigorúan csak üdítőitallal, 18 éven felülieknek azonban bátran likőrrel, vodkával, házi pálinkával, konyakkal, vagy akár ezek tetszőleges összetételű és arányú keverékével lehet feltölteni. A pontos adagolást ml mérce (900ml) segíti. Használatakor javasoljuk peremes tálcán elhelyezni a használata közben eltelő idővel egyenesen arányos és bizonyosan ki-kilöttyenő ital mennyiségének megmentése céljából! (Egy órát meghaladó használat után a vállalkozó szellemű ivócimborákat érdemes rávenni, hogy próbálják meg hangosan elolvasni az előbbi mondatot!) Igazi party kellék a party arcoknak! Akár ajándéknak is kiváló!

A kép illusztráció, esetenként apró részéletekben eltérhet!
- 900 ml
- Anyaga krómozott műanyag

Karbantartás:
- használat után öblítsd el vízzel, főleg akkor, ha cukrozott itallal használod!
- ha mégis összetapadna a cső az adagolónál, akkor önts bele egy kis tiszta vizet, nyomd meg a kart, majd egy tompa piszkálóval (pl. kávé keverő kanál, gyufa, stb.) piszkáld meg egy kicsit a gumit. Ha felszabadult, öblítsd ki rendesen vízzel!


Értékelésed:
Értékelés: 20,00% - 3 értékelés