06 70 490 2992 H-P 11-16-ig

ÜDVÖZÖLJÜK ÁRUHÁZUNKBAN

                        több mint10 éve

                        

Szűrés

Tricikli, bicikli

Fedezd fel a legkedveltebb gyerekjárműveket a Chipolino és Lorelli márkájú tricikli, futóbicikli és roller kategóriában! A gyerekek aktív kikapcsolódását és mozgásra való ösztönzését szem előtt tartva kínálunk minőségi és biztonságos termékeket, amelyek garantáltan fejlesztik a gyermekek egyensúlyát és koordinációját. A minőségi anyagokból készült termékek a tartósságot és a gondtalan szórakozást garantálják a kicsiknek.

Chipolino triciklik: A Chipolino triciklik széles választékban elérhetők, és lehetővé teszik a kisgyermekeknek, hogy felfedezzék a világot. Az állítható fogantyúk és ülések biztosítják a kényelmes és ergonomikus használatot a növekvő gyermekek számára. A Chipolino triciklik robosztus kialakítással és könnyen kezelhető dizájnnal rendelkeznek.

Lorelli futóbiciklik: A Lorelli futóbiciklik ideális választásaként segítik a kisgyermekek egyensúlyérzékének fejlődését. Az alumínium váz és a kényelmes ülések biztonságos és élvezetes élményt nyújtanak a gyermekeknek a futás és gurulás során.

Chipolino és Lorelli rollerek: A Chipolino és Lorelli rollerek különböző méretben és stílusban érhetők el, így minden korosztálynak megfelelően találhatók megfelelő kialakítások. A stabil kerekek és a biztonságos fékrendszer biztosítja a könnyű és sima haladást a gyermekek számára, miközben a színes és kreatív dizájnok a legkisebbeknek is mosolyt csalnak az arcára.