06 70 490 2992 H-P 11-16-ig

ÜDVÖZÖLJÜK ÁRUHÁZUNKBAN

                        több mint10 éve

                        

Blog

A Xiaomi márka leányvállatai név szerint

Teo
2022.06.26 08:57
A Xiaomi márka leányvállatai név szerint

A Xiaomi egy rohamosan fejlődő hatalmas kínai vállalat rengeteg leányvállalattal akik ugyanúgy ügyelnek a prémium minőségű termékek gyártására mint az anyacég. Nézzük párat melyek ezek...

Ha szeretjük és elégedettek vagyunk a kínai Xiaomi márkának a termékeivel, nem árt ha tudjuk hogy a leányvállalatai milyen néven hozzák forgalomban a további termékkínálatukat. Azt tudni kell hogy ezek az árucikkek is ugyanazt a minőséget képviselik mint amit maga a Xiaomi cég gyárt.

A cég először szoftverrel, utána mobiltelefonokat kezdett el foglalkozni, és amikor a világ megismerte és elismerte okostelefonjai  minőségét, elkezdtek mindenféle praktikus elektronikai termékeket készíteni. Például cipőszárítót ózon fertőtlenítővel, ez a termék Deerma márka néven fut a piacon. Nem hiszem hogy sokan tudják hogy ez is egy leányvállalata a Xiaomi óriáscégnek. A Deerma gyárt még többek között ultrahangos légpárásítót, sütéshez légfritőzt vagy elektromos termoszt is, de természetesen nagyon széles a termék választékuk. A Viomi márka robotporszívóban képvisel egy prémium minőséget a piacon.

Most felsorolunk pár leányvállalatot hogy milyen néven gyártott termékekkel nem nyúlhatunk mellé ha megszoktuk a Xiaomi márka termékeinek a minőségét és persze maximálisan elégedettek is vagyunk vele.

  • Viomi         Robotpórszívó, okos, elektromos vízforraló stb.
  • Amazfit      Okosóra, okos mérleg stb. 
  • Dreame      Rúdporszívó, robotporszívó, stb.
  • Deerma      Ruhagőzölő, párásító, szappanadagoló, turmixgép, cipőszárító, stb. 
  • YeeLight     Világítás, okos mennyezeti lámpák, izzók, LED szalagok, stb.
  • Yunmai       Egészségügyi termékek, ugrókötél, masszírozó pisztoly, intelligens mérleg, stb.